Novinky u Magdy z Ulice: Návrat staré lásky, nová kolegyně a pubertální ctitel

Novinky u Magdy z Ulice: Návrat staré lásky, nová kolegyně a pubertální ctitel
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco někteří obyvatelé Ulice si ještě užívají letní pohody, Magda se už potýká s prvními pracovními problémy. Nový školní rok je za dveřmi a možná proběhne bez Prokopa. Ten totiž neunese přítomnost Eddieho Rambouska a bude chtít dát výpověď. Irena naštěstí doporučí Magdě kvalitní náhradu.

Kvůli sokovi v lásce chce Prokop opustit gymnázium

Rozchod s Prokopem (Ondřej Studénka) nebyl pro Magdu (Veronika Čermák Macková) snadný, ale během prázdnin se s ním v podstatě smířila a vnímá ho jako hotovou věc. Prokop to má jinak. Možná si konečně uvědomil, o co se vlastní hloupostí připravil a že život s Magdou je navzdory četným neshodám lepší než osamělá existence bez ní. Rád by ji získal zpátky, ale bude to mít zatraceně těžké, protože mu zkříží cestu Magdina bývalá velká láskaEddie Rambousek (Jiří Panzner). Ten se nyní po třech letech strávených v Barceloně vrací do Prahy, aby obohatil Magdin sbor coby nový tělocvikář. Pedagog s jeho aprobací se na gymnáziu nepochybně uplatní, ale co když se s takovou rolí nespokojí a bude chtít znovu zasáhnout i do soukromí krásné ředitelky?

Otík (Filip Rajmont) bude Eddieho návratem překvapený, ale když si uvědomí, že má zpátky starého kamaráda, propadne ohromnému nadšení. Prokop naproti tomu Eddieho ležérní přístup, bezprostřednost a pohodovou náturu nesnese. Když navíc zjistí, že s ním Magda kdysi chodila a že stará láska zřejmě nezrezavěla, rozhodne se odejít ze školy.

Eddieho mají všichni rádi, kromě Prokopa.
Eddieho mají všichni rádi, kromě Prokopa. | Zdroj: TV Nova

Nováček v podobě akční angličtinářky Soni

Magda začne za Prokopa urychleně shánět náhradu a na doporučení kamarádky Ireny (Kateřina Holánová), která málem porodí přímo ve škole, osloví Soňu Čechovou. Tu má ztvárnit jedna z hvězdných posil seriálu, zpěvačka Lucie Vondráčková. Akční a vstřícná Soňa se může pochlubit dobrými referencemi, učí angličtinu a tělesnou výchovu a shodou náhod právě hledá nové pracovní místo. Hned si padne do noty s Magdou a prakticky s celou školou, tedy s výjimkou Oty. Prokop díky ní dokonce okamžitě zapomene, že chtěl vyklidit pole. Soňa mu svým přístupem poskytne novou motivaci zůstat. K čemu to ale povede a jak asi Soňa zamává s už tak dost vypjatými vztahy mezi kolegy?

Zamilovaný Matěj začne Magdě nadbíhat

Vedle trampot s dospělými spolupracovníky bude Magda nadále řešit také dva puberťáky. Bratři Marek (Jan Dlouhý) a Matěj (Jiří Dlouhý) byli vždycky nerozluční a drželi při sobě. Pomáhali si v domácnosti, kdykoli byl jejich táta na cestách, a dokonce se podporovali při podvádění ve snaze zaručit jeden druhému uspokojivé známky. Teď mezi nimi ale vznikne spor, kvůli kterému se na nějakou dobu rozkmotří. To bude mít vliv na jejich školní aktivity i soukromí.

Irena bude mít hektický porod.
Irena bude mít hektický porod. | Zdroj: TV Nova

Magdu však čeká daleko větší komplikace – už před prázdninami v ní Matěj nalezl zvláštní zalíbení. Postupně jí začne dávat stále víc najevo, že ji vnímá jinak než jen jako profesorku a ředitelku, která sourozencům pomáhá. Jak si Magda s mladým nápadníkem poradí?

Zdroje článku:
  • Presskit Nova,
  • autorský text