Tajemství Ulice: Ani Karla není svatá. Bez ní ale policie vraha nedostane!

Tajemství Ulice: Ani Karla není svatá. Bez ní ale policie vraha nedostane!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulice se svým 4132. dílem bude opředena tajemstvím. A nejen jedním. Někdo bude tajit, co udělal, druhý zase skrývá to, co teprve hodlá udělat a jiní se zlobí na své bližní pro to, co se ještě nestalo.

Luděk si sympatie sousedů žijících ve společném domě vůbec nezískal a ani si je zatím ničím nezasloužil. A tak nastupuje na scénu Blanka, která se zatím držela zpátky, ale přestane ji bavit dívat se na naštvané obličeje spolubydlících, se kterými si ještě před přistěhováním Luďka vyměňovala milé pozdravy a úsměvy. 

Podnikne kroky, které by snad mohly vzájemné vztahy napravit. A v této nápravě jí bude pomáhat Evžen, který Blance nabídne pomoc. To ale velmi nerada vidí Kateřina, která má bohužel vždy to štěstí, že se zrovna pohybuje kolem. Nebo to není jen náhoda, že vídá Evžena a Blanku tak často spolu? 

Co ale rozhodně náhoda není, jsou Luďkovo pravidelné sedánky v kavárně u Šárky. Občas tam s ním zavítá i Adam, který však společnost svého otce nevyhledává, ať už se jedná o sport nebo posezení u kávy nebo něčeho ostřejšího. Luděk se totiž, možná nevědomky, do Adama opírá a snaží se do jeho sofistikovaných názorů zapojovat i Šárku. Adam mu jeho přílišnou nadřazenost a naparování se vyčte. 

Karla se zapojí do vyšetřování nevyřešeného případu, který může dokončit jen ona. To ale na druhou stranu znamená nebýt fér ke Kryštofovi a celé její rodině. Vyřešit zrovna tento případ je však pro celé policejní oddělení i kolegu a kamaráda Jiřího Hermana tak klíčové, že Karlu jeho apely a bulvární plátky v novinách vyprovokují k činům. 

Činná ale bude Karla i na jiných frontách. Od chvíle, co ji Kryštof prozradil nejnovější zprávy, se stará o to, aby měli zajištěnou budoucnost i přes Kryštofovy pády v minulosti.  

 

Zdroj:

  • autorský text