Zbrusu nové díly Slunečné plné napětí a lásky se blíží: Již za pár dnů uvidíte Evu Burešovou a Marka Lamboru znovu v objetí. Nebo tomu bude v nových dílech jinak?

Zbrusu nové díly Slunečné plné napětí a lásky se blíží: Již za pár dnů uvidíte Evu Burešovou a Marka Lamboru znovu v objetí. Nebo tomu bude v nových dílech jinak?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci televize Prima si na Slunečnou zvykli a chovají k ní tak veliké sympatie, že museli trpět celé prázdniny, aby se dočkali dalších dílů. Jejich trápení již brzy skončí, protože Slunečná opět začíná, a to 31.8. v hlavním vysílacím čase na TV Prima. Jestli bude pokračovat láska jako vystřižená z telenovely mezi Jankem a Týnou, to si diváci ještě musejí počkat. Na co už ale čekat nemusejí, je zjištění, co zajímavého dělali hlavní hrdinové o prázdninové pauze.

Představitelka Týny, Eva Burešová, trávila převážnou většinou času s její rodinou, hlavně se synem Nathanielem a jejím přítelem Přemkem Forejtem. Vyrazili si spolu třeba do Karlových Varů na Mezinárodní filmový festival a kolemjdoucí, které potkali na promenádě, na nich mohli oči nechat. Sladili své outfity a velmi jim to slušelo. A co teprve s jejich fanoušky udělala společná fotka i s Nathanielem? Na Instagramu sklidila několik set komentářů naplněných láskou. Jeden, mluvící za vše byl tento: 

vy spolecne vydavate tak neskutecnou energii a lasku ze to neni mozny!!!! dekuju vam za to❤️jste uzasni vsichni 3

 

To její osudový seriálový partner Janek Linhart v podání Marka Lambory trávil prázdniny adrenalinově. Užíval si dovolené v Chorvatsku a v rámci ní si troufl i na canyoning ve studené vodě. Jako neohrožený Vinnetou brázdil studené vody, zdolával kaňony za pomocí slaňování, skoků přes potůčky a přeskakování balvanů. Diváci mohou být rádi, že se jim Janek vrátil do Slunečné v pořádku. Druhou aktivitou, které se Marek Lambora v létě intenzivně věnoval, byl nácvik představení Balada pro banditu, ve kterém se předvede na konci srpna. 

 

Zdroj: