Hvězda Slunečné už není single. Chodí Eva Burešová s Přemkem Forejtem?

Hvězda Slunečné už není single. Chodí Eva Burešová s Přemkem Forejtem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od té doby, co se stala hvězdou seriálu Slunečná, zajímá diváky nejen seriálový život Evy Burešové, ale i ten soukromý. Proslýchá se, že se dala dohromady se známým kuchařem. A co na to sympatická herečka?

Eva Burešová údajně randí s Přemkem Forejtem

Novináři nachytali půvabnou Evu rovnou u jejího domu. Zřejmě by ji fotografové nechali bez povšimnutí, pokud by byla sama. Byl s ní ovšem oblíbený kuchař Přemek Forejt, známý širší veřejnosti hlavně z kulinářské show MasterChef Česko.

Strhla se tak doslova lavina dotazů, jak to ti dva spolu vlastně mají. Sympatická herečka si ovšem po nepříjemném rozchodu s otcem svého syna a krachu vztahu s tanečníkem Matyášem Adamcem usilovně střeží své soukromí.

Na svém Instagramu zveřejnila obsáhlé vyjádření, v němž vysvětlila, že po špatných zkušenostech už se o svém soukromém životě nebude bavit a chce odpovídat pouze na dotazy, které se týkají její profese.

Vyjádřila také své znechucení nad tím, že média její soukromí nerespektují a fotografují ji v okamžiku, kdy má volno. A bez jejího souhlasu zachycují dokonce i malého syna a rodiče.

Může za to Tvář?

Zdá se tedy, že mladá herečka má s bulvárními médii dost negativní zkušenost a chvíli si počkáme na to, než ji někde oficiálně potkáme ruku v ruce s novým protějškem, ať už jím Přemek Forejt ve skutečnosti je či nikoli.

Novinářům ovšem odpověď nedá spát a vyzpovídali také slavného šéfkuchaře. Ten byl o poznání stručnější. Vztah s herečkou nepotvrdil a ani nevyvrátil. Označil vzájemné pouto za „posvátné“ a rovněž požádal o respektování soukromí.

Sympatická dvojice se měla dát dohromady už v září tohoto roku. Poznali se konkrétně při natáčení show Tvoje tvář má známý hlas. Eva Burešová usedla v porotcovském křesle sedmé série.

Televizní porotce se ve třetím díle této řady představil tentokrát v dost netradiční roli. Jako Justin Timberlake si ovšem získal sympatie řady diváků.