Ulice: Dlouho očekávaný turnaj je tady. Nedopadne ale podle představ

Ulice: Dlouho očekávaný turnaj je tady. Nedopadne ale podle představ
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šimon je jako na trní, nervózní i natěšený před dnešním turnajem. Zásluhou Valerie ho ale skoro promešká, a nakonec v něm ani nebude tak úspěšný, jak doufal. Komu to dá nespravedlivě za vinu? A jak se asi bude tvářit Michal, který je stále rozhozený kvůli Žofce?

Šimon je k nesnesení. Takhle to dál nejde!

Šimon má potřebu hrát hry dokonce i u jídla, což se Gábině samozřejmě nelíbí. Když se ho zeptá, kde vlastně turnaj proběhne, ani se nedočká jasné odpovědi. Adresu má prý Michal. Jirka se nabídne, že je tam po škole odveze, ale kluci jsou domluvení, že pojedou tramvají. Přestože se oba nemůžou turnaje dočkat, Šimon do něj jde s obavami, že to Michalovi pokazí. Zatímco se dohadují, opodál probíhá mnohem nepříjemnější hádka mezi Valerií a jejím přítelem.

Ani Gábině se dnes hádky nevyhnou. Dostane se do konfliktu s nespokojenou zákaznicí, jíž bylo opakovaně doručeno špatné zboží. Chce jí tedy nabídnout žlutou sukni, kterou si objednala, ale bohužel to vypadá, že se minulý týden prodala. Jiné sukně si paní prohlédnout odmítne. Má pocit, že už viděla dost, a raději z „děsného podniku“ odejde. Kéž by tím byl přísun hádek pro dnešek vyčerpán, ale drama pokračuje, když Šimon neuspěje při turnaji tak, jak by si přál

Šíma se bojí, že to Michalovi zkazí. A taky jo! Zdroj: TV Nova

Martina se trápí. Jak ji rozptýlí štamgasti?

Není jednoduché vykašlat se na milence ze dne na den, ačkoli Martina už ví, že ji s takovým lhářem žádné štěstí nečeká. Přítel se jí snaží dovolat a během víkendu jí poslal snad sto zpráv o tom, jak ji miluje.

Kateřina přispěchá za Lumírem, aby se s ním o dceřině trápení poradila. Nejvíc ji mrzí, že se o existenci jejího přítele dozvěděla až teď. Bývaly doby, kdy si říkaly všechno.

Martina se odhodlá zvednout telefon a ten italský bídák ji začne ujišťovat o nehynoucí lásce. Slíbí, že situaci vyřeší. Zároveň ale musí brát ohledy na děti. Martina si už nedělá iluze. Pokud se k rozvodu nerozhoupal doteď, nedokáže to nikdy.

Přivést dceru na jiné myšlenky je pro Kateřinu těžké. Nakonec to za ni překvapivě vyřeší štamgasti, když si poručí, aby jim Martina znovu uvařila.

Ingrid se bude stěhovat. Lexík to přijme dobře

Ingrid přemýšlí, jak Lexíkovi vysvětlit, že v bytě nemůže bydlet společně s Kateřinou a že se bude muset brzy odstěhovat. Lexík celou věc přijme lépe, než čekala. Chápe, že je z toho smutná. I on je smutný, ale ujistí ji, že to zvládne. Navíc se přece mohou dál navštěvovat. Rád za ní bude jezdit. Nechce brečet. Vydrží to, protože je drozd! Ingrid naproti tomu emoce neovládne a rozpláče se.

Lexík přijme stěhování lépe než Ingrid. Zdroj: TV Nova

Skyler, František a Bára na jednom místě, to bude něco!

Bára navštíví mámu a zavede řeč na Michala. Jak se mu daří poté, co ho Žofka odmítla? Tváří se sice, že to má na háku, ale Iva ví své. Bojí se před ním i jen zmínit dívčino jméno, aby ho nerozčílila. Rozhovor se vzápětí stočí na Frantu. Ten už se těší, až mu dnes z Amsterdamu přiletí Chris.

Skyler by se jistě také těšila o něco víc, jen kdyby kvůli Františkovi neměla mizernou náladu. Od posledního setkání se jí zarputile vyhýbá. No, děvče, budeš mít možnost do sytosti si užít jeho i Báry – zítra při narozeninové oslavě Justine.

Zdroj článku:
  • Autorský text