Jak Petrova nová známost zamíchá rodinnými i kamarádskými vztahy v ZOO?

Jak Petrova nová známost zamíchá rodinnými i kamarádskými vztahy v ZOO?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Petr se stále víc a víc snaží přenést se přes neúspěšný vztah s Alex. Volí k tomu ale poněkud zvláštní způsoby, které mu do života přinesou novou ženu – Jitku. Co řeknou Petrovy děti na jeho novou přítelkyni Jitku?

Zpráva od Alex z USA byla pro Petra snad již definitivním důkazem toho, že mezi touto dvojicí je konec. Petr celou záležitost nesl velmi těžce a do poslední chvíle se snažil o Alex bojovat, přesto v něm však série fotek z údajné svatby jeho vysněné lásky byla posledním hřebíčkem do rakve pohřbených nadějí.

Petr se tedy po chvíli smutku – a snad posledních snahách Markéty o návrat k němu – odhodlal ke zdánlivě racionálnímu řešení. Rozhodl se totiž začít si psát seznam věcí, které by od své nové, ideální partnerky vyžadoval. Jeho seznam se za chvíli stal terčem vtípků ze strany Petrovy matky Danuše, Viky, Ilony i jeho nejlepšího kamaráda Břéti, který se rozhodl dané situace využít.

Pro Petra totiž uspořádal jakýsi konkurz na osobní asistentku/tajemnici/macechu, ze které by měla vzejít právě ona ideální žena. Pan soudce zprvu reagoval spíše negativním způsobem a nechtěl se akce účastnit, postupem času však na hru přistoupil a jednotlivé uchazečky si začal pečlivě proklepávat. Z klání o pozici po Petrově boku pak vyšla nejlépe Jitka Hrnčířová, která splnila všechna jeho očekávání, a navíc na něj působila velmi přitažlivým dojmem. Asi není překvapující, že Jitka se ve většině aspektů chování, ale i celkovým vzhledem prakticky kompletně podobá právě naší Viky.

Po relativně úspěšném dvojitém rande Petra, Jitky, Marka a Viky to tak vypadá, že se z Jitky stane nová přítelkyně pana soudce. Bude nyní zajímavé sledovat, jak její přítomnost přijmou právě Ben a Sofie, kterým podobnost s jejich chůvou jistě neunikne. Pravděpodobně se pak pokusí na ni zkoušet některé z řady nevinných žertíků, kterými si prověřují prakticky všechny ženy, které se kolem jejich tatínka ochomýtají.

Zdali tedy bude z Jitky a Petra nový, fungující pár, to se teprve dozvíme. Již teď je však jasné, že příchod nové ženy do domácnosti Křížových bude příčinou mnoha nových situací, se kterými se Viky i Petr budou muset vypořádat, a my tak musíme opět s napětím vyčkávat, kdy a jestli vůbec skončí tato dvojice spolu.

Zdroj článku:
  • Autorský text