Co přinesl první lednový týden v Ulici? Mirkův návrat, Šímovu herní mánii i sblížení Karly a Kryštofa

Co přinesl první lednový týden v Ulici? Mirkův návrat, Šímovu herní mánii i sblížení Karly a Kryštofa
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šimon nezahájil nový rok nejlépe. Rozhodl se dát přednost hraní před školou, což bude mít jistě vážné následky. Také Kristýna ukončila studium a věnuje čas sebepoznání. Vanda se svatby s Luďkem asi hned tak nedočká, zato Mirek se bude ženit! Vrátil se do Ulice, aby Magdu a Prokopa pozval na obřad.

Šímův prospěch se zhoršil – a také jeho vztah s Jirkou

Šimon se vykašlal na doučování, aby mohl trénovat na herní turnaj s Michalem. Obešel přitom mámin zákaz, za což se sice později omluvil, ale stejně nadále upřednostňoval hraní před učením. Gábina poprosila Jirku, aby chlapci pomohl s přípravou na důležitou písemku z fyziky, Šimon však Jirkovu snahu zcela ignoroval. Aby mu Herman zabránil v dalším hraní a udělil lekci, vyhodil v bytě pojistky. Mladík doufal, že nalezne klid a podporu u dědy, ale babička o mámině zákazu počítačových her věděla, a tak mu pšenka nevykvetla ani tady. Z fyziky nakonec dostal čtyřku a Gábina mu oznámila, že ode dneška bude smět hrát jenom dvě hodiny denně. Michal hned vymyslel, jak otravné pravidlo obejít – prostě budou pařit tajně v noci.

František znovu podlehl vábení sirény Skyler

Skyler se po svátcích vrátila z Amsterodamu stopem, jelikož jí ujel autobus. Docela tím vystresovala své rodiče i Františka. Skutečnost, že právě on se o ni bál, si náramně užívala. Zároveň však do něj rýpala kvůli tomu, že nadále chodí s Bárou, jako by se nechumelilo. Nedala si pokoj, provokovala ho a sváděla tak dlouho, až jí nakonec znovu podlehl a opět se s ní vyspal. Jestliže se domníval, že má ve věcech jasno, pak se hluboce mýlil. Jeho příšerné dilema nadále pokračuje…

Karla s Kryštofem si užili vášnivou chvilku

Karla s Márou se sblížili při odstrojování vánočního stromečku. Náhle přeskočila jiskra, jeden polibek vedl k druhému a následovalo dovádění v ložnici. Když pak zavítal na návštěvu Luboš, nemohl si nevšimnout, jak se na sebe ti dva usmívají. Že by jejich manželská krize byla zažehnána? Věrka je přesvědčená, že na tom nese zásluhu moderní erotická pomůcka, kterou jim věnovala k Vánocům. Doufejme, že Kryštofovi a Karle ta obnovená láska nějaký čas vydrží.

Budou Karla s Kryštofem zase šťastní? Zdroj: TV Nova

Mirek pozval Magdu a Prokopa na svatbu

Mirek se bez varování objevil ve škole, aby Magdě popřál k narozeninám s krásnou kyticí. To ale samozřejmě nebyl jediný důvod, proč přišel. Tvrdil, že už jí i Prokopovi odpustil, že nechce přijít o dva dobré přátele a že by rád opravil pošramocené vztahy. O den později z něj vylezla další šokující novinka – bude se ženit! Pozval Magdu i Prokopa na svatbu, ale oba tím poněkud zaskočil a vzbudil v nich podezření. Skutečně je Mirek schopen zapomenout na staré křivdy?

Luděk běsnil kvůli nezvedeným dětem

Aby měl Adam klid na učení, odstěhoval se od Denise domů k mámě. Blanka jeho příchod uvítala – na rozdíl od Luďka, jenž nedovedl pochopit, že se Adam radši nevrátil k němu. V jeho bytě by měl koneckonců mnohem lepší podmínky, vlastní pokoj a potřebný klid, zatímco u Blanky budou s Evženem a Kristýnou namačkaní jako sardinky. Když už je řeč o Kristýně, ta Luďkovi také pořádně zvedla žluč, když jemu i mámě oznámila, že sekla s vysokou školou.

Zdroj článku:
  • Autorský text