Specialisté: Zuzana Kajnarová odešla ze seriálu na vlastní žádost. Možná to bylo spojeno s odchodem Davida Prachaře

Specialisté: Zuzana Kajnarová odešla ze seriálu na vlastní žádost. Možná to bylo spojeno s odchodem Davida Prachaře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O nezvykle dobrém vztahu blonďaté herečky a Davida Prachaře se v minulosti hodně spekulovalo a stejně tak bylo hodně zvláštní, že se oba rozhodli úspěšný krimi seriál opustit z vlastní vůle a ve stejnou dobu. A ejhle, oba se vrátili.

Sympatická herečka odešla ze své životní role údajně kvůli práci v divadle a kvůli rodině, ale fanoušci pohledné policejní kapitánky určitě přivítali její návrat, ať už je za ním cokoliv. Zuzana Kajnarová je vdaná za Romana Říčana, který je podle herečky trošku snílkem. Pustil se do rekonstrukce rozpadlého mlýna, což hodně zatížilo rodinný rozpočet. Manželé tak čekaly roky dřiny a nejistoty.

Mlýn je dnes hezkým penzionem, ale možná pravidelný honorář za oblíbený seriál přijde rodině vhod. To se nabízí jako vysvětlení, protože Kajnarová před odchodem ze seriálu prohlásila, že je ze seriálu hodně vyčerpaná a chce se věnovat jiným projektům a také rodině.

David Prachař byl v období, kdy odcházel, velice vytížený, a protože už není nejmladší, potřeboval zvolnit tempo. Je hodně zvláštní, že v okamžiku, kdy kývl na návrat, se o návrat začala zajímat i Zuzana Kajnarová, o které se šeptá, že má trošku slabost pro starší herecké kolegy. Hodně se zmiňoval její obdiv k zesnulému Borisi Rösnerovi a před odchodem ze Specialistů se šeptalo i o jejím obdivu k Davidovi Prachařovi.

Velmi dobrý vztah maminky Rozárky a Františka k Davidu Prachařovi, nezůstává bez povšimnutí ani dnes. Navíc Prachař už v minulosti ukázal, že umí spálit mosty, vzdát se zodpovědnosti a jít za hlasem svého srdce. Měla by se Linda Rybová bát, že Prachař se už doma nudí a chce ve svém životě nějakou zásadní změnu?

Za spekulacemi bude nejspíš úplně jednoduché vysvětlení. Hlavní role v seriálu je pro herce alespoň na čas finanční jistotou, a to se mamince od dvou dětí může hodit. Navíc rodinný život je hlavně o povinnostech, zodpovědnosti a disciplíně. To pro herce může být hodně vysilující.

Linda Rybová si stěžuje, že manžel chodí příliš často na fotbal. Navíc ona sama ví, že Prachař není zrovna neoblomný, pokud jde o mimomanželské aktivity. Sama se s ním zapletla, když byl ženatý s Danou Batulkovou. Mohla by dnes konkurovat čtyřicetileté Zuzaně Kajnarové?

Zuzanu Kajnarovou si můžete připomenout i v repríze seriálu Vyprávěj, kde hraje trochu nepopulární roli milenky Romana Vojtka, který byl trochu znuděný manželským životem. O herečce se nadá tvrdit, že by se před kamerou styděla a předvedla se třeba ve filmu Klub osamělých srdcí s odhalenými ňadry. Na druhou stranu dokázala zahrát i stydlivou a nevinnou Dorotku v pohádce Anděl Páně.

Zdroje článku: