Páteční Ulice: Prokop tajně řeší věci za Magdu a Kalina zase hřímá nad metodami mladého učitelského sboru

Páteční Ulice: Prokop tajně řeší věci za Magdu a Kalina zase hřímá nad metodami mladého učitelského sboru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4475. díle Ulice se Magda konečně dočká balíku s psacími potřebami pro své kolegy, za což je ráda. Nelíbí se jí ale způsob, jakým se balík u ní objevil. To Kalinovi se nelíbí více věcí. Mimo jiné i to, jak mladý učitelský sbor zachází s lapenými podvodníky. On by pro takové nejspíš vykopal školní hladomornu!

Magda se u Prokopa ujišťuje, jestli to zvládne

Možná to Prokop udělal schválně. Možná vážně chtěl pomoct Magdě, když jí za zády vyzvedl balík, který ona tak pracně hledala. Klidně jí už večer mohl říct, jaké má celá situace řešení. Hodilo by se to, protože právě den předtím mu Magda brečela na rameni a litovala se, jaká je špatná ředitelka, když nemůže zajistit ani jeden hloupý balíček. Prokop se však rozhodl mlčet a neříct jí, že má číslo na kurýra. Řešení problému je tudíž velmi jednoduché.

 

 

Místo toho Magdě řekl, že jde cvičit a že se sejdou v práci. Tam už na Magdu jako zázrakem balík čekal. Jenže o taková překvapení Magda nestojí, což Prokopovi taky řekla. Byla na něj protivná a Prokop slíbil, že tohle už dělat nebude. Tím si ale nejsme tak jistí. Pořád bude mít nutkání jí připomenout, že on je ten lepší a zkušenější.

Přijme někdy Kalina současnou dobu a ubere od svých zásad?
Přijme někdy Kalina současnou dobu a ubere od svých zásad starého psa? | Zdroj: TV Nova

Kalina neschvaluje, že trest si mají hříšná dvojčata vymyslet sama

Ohledně nových studentů Matěje a Marka Dvořákových jsou Magda s Otíkem a Prokopem docela nahlodaní. Něco jim naznačuje, že to doma nemají lehké. Zároveň si však uvědomují, že jim mohou věšet bulíky na nos. Jsou zkrátka opatrní, což rozčiluje Kalinu. Ten nechápe, proč by se jim mělo něco promíjet. Magda s Otíkem a Prokopem totiž vymysleli, že s plánem na svou záchranu mají dvojčata přijít sama. A ta přišla s tím, že se navzájem doučí to, v čem plavou, navíc budou doučovat další studenty. To je nápad, který by jinak vymyslel i Prokop, a tak si na něj plácnou. A Kalina? Nejspíš si bude muset zvyknout na to, že ve škole, které šéfuje mladá ředitelka a zastupuje ji mladý ředitel, se na metody starého psa už nehledí.

Zdroj článku:
  • Autorský text