Příští týden v Ulici začíná advent, ale období klidu a pohody to rozhodně nebude

Příští týden v Ulici začíná advent, ale období klidu a pohody to rozhodně nebude
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Letošní díly Ulice pomalu spějí do finále a příběhy některých hrdinů nabírají na obrátkách. Mezi Magdou a Soňou se to pěkně vyostří, u Marečkových se zvrtne mikulášská nadílka, Vanda si konečně uvědomí, že má také nějakou hrdost, a Gábinu znervózní kontrola z finančáku.

Po sporu s Magdou se Soňa sesype

Začíná advent, ale ve škole to na sváteční náladu rozhodně nevypadá. Nadále se totiž řeší kauza kolem fotografie Magdy a Matěje, kterou důsledná Soňa zbytečně nafoukla. Ačkoli paní zástupkyně věří, že pro pověst gymnázia dělá to nejlepší, kolegové její postup ani trochu neocení. Následný spor se samotnou ředitelkou Magdou se dokonce vyostří natolik, že Soňa už to napětí neunese a zhroutí se. Co jí pak Prokop nevědomky prozradí?

Mikulášská nadílka u Marečkových

Děti, které nezlobily, se každý rok na začátku prosince mohou těšit z bohaté nadílky. Návštěva Mikuláše, anděla a čerta ale u Marečkových letos nedopadne zrovna podle představ. Kryštof a Karla budou muset vymyslet nejen to, jak svým synkům udělat radost, ale také jak vlastně stráví vánoční svátky. Tony s Dominikou, kteří samozřejmě nechtějí, aby se jejich nejlepší přátelé rozešli, se je navíc rozhodnou popostrčit k sobě. Postarají se jim tak o malé překvapení a pár dalších palčivých otázek. Kdy už si Karla s Márou konečně udělají jasno v tom, co k sobě cítí?

Dají se konečně dohromady?
Dají se konečně dohromady? | Zdroj: TV Nova

Vanda také umí vystrčit drápky

Přestože Vandu už dlouho všichni přesvědčují, aby se Luďka vzdala a začala nový život, ona stále věří, že se to mezi nimi spraví. Tedy, ještě donedávna tomu věřila. Spoléhala na hvězdy a neztrácela odhodlání. Teď se ale zdá, že ji marnost všech dosavadních pokusů manžela získat konečně srazí na kolena. Dosud se k Luďkovi chovala velmi vstřícně, nechala po sobě šlapat a nadávat si. V těchto dnech se však ukáže, že dokonce i Vanda má svou hrdost a že si nenechá líbit úplně všechno. Co Luďkovi hodí na hlavu a jaké to bude mít následky?

Vanda už má toho ponižování dost.
Vanda už má toho ponižování dost. | Zdroj: TV Nova

Gábině se ohlásí kontrola z finančáku

Předvánoční čas by měl být obdobím klidu, ale jak všichni dobře víme, je to spíš doba plná stresu, nákupů na poslední chvíli a ustavičného spěchu. O tom něco ví i Gábina, která má v práci poslední dobou pořádný frmol. Ze zdravotních důvodů by měla zvolnit, ale nemůže si to dovolit – zvlášť ne teď, když jí na dveře klepe kontrola z finančního úřadu. To nikdy nevěstí nic dobrého a je to jistě ještě nepříjemnější ve chvíli, kdy Mileně Pumrové začíná téct do bot kvůli finanční situaci ve Druhé šanci. Čím maminka rozhodí Gábinu a proč bude muset na pomoc přiběhnout Dáša? Jak se to vlastně nadále vyvíjí mezi ní a žárlivým Hynkem?

Utajený vztah bude vyzrazen

Žofka začala s Michalem chodit pod podmínkou, že se o jejich vztahu nikdo nedozví. Iva a Vítek ale už dávno něco tuší. Udržet takové tajemství je pro Michala navíc o to těžší, že občas potřebuje šikovnou výmluvu pro zajištění prázdného bytu. Kvůli trapasu, který se mu stane přímo před Žofkou, nakonec všechno praskne. Jak to dívka vezme?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova