Pamatujete si extravagantního Martina Hranáče z VyVolených? Čím se dnes živí?

Pamatujete si extravagantního Martina Hranáče z VyVolených? Čím se dnes živí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vzpomínáte si ještě na účastníka druhé řady VyVolených Martina Hranáče? Soutěž sice nevyhrál, ale svým výstředním chováním se zapsal do paměti mnoha diváků. Jak se během posledních let změnil a čím se živí?

Tento extrovertní homosexuál toužil po slávě od dětství. Už ve škole patřil mezi showmany třídy. Když televize Prima vyhlásila konkurz na druhou řadu VyVolených s pohádkovou výhrou, Martin neváhal a přihlásil se. 

Diváci jej pro jeho exhibicionistické a přehnaně gayské chování milovali. Nicméně kolegům ze soutěže lezl spíš na nervy. Soutěž nakonec nevyhrál, a tak musel přijít na řadu další plán, jak se stát celebritou. 

Štěstí zkusil v Německu

Po soutěži se vydal do Německa, kde vyučoval GO-GO tanečníky. Nicméně sláva se nedostavila ani za hranicemi. Následoval návrat do Česka a k původnímu povolání číšníka v pětihvězdičkovém hotelu.

Se stoupající oblíbeností sociálních sítí Martin dostal další nápad, jak se proslavit. Když se neprosadil v televizi, rozhodl se zkusit štěstí na internetu. Možná budete překvapeni, kolik má dnes sledujících. Jeho fanouškovská základna na Facebooku čítá přes 100 000 sledujících. A čím že to fanoušky přilákal? Dnes táhnou videa. To ví i Martin. Hlavní „hrdinkou“ Hranáčových videí je fiktivní postava cikánky Eriky Gadžiové, kterou populace doslova miluje. 

A co říkáte na Martinova videa vy? Pobavte se v galerii! 

Jste zvědaví i na další soutěžící? Vladko Dobrovodský už se showbusinessu raději vyhýbá.