Sáry Korbelové si letos na Štědrý den užijeme. Bude ve vánočním speciálu Ulice i v nové pohádce

Sáry Korbelové si letos na Štědrý den užijeme. Bude ve vánočním speciálu Ulice i v nové pohádce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Téměř znásilněná, pak zavražděná, psychicky nevyrovnaná i těhotná, s takovými přívlastky se atraktivní herečka Sára Korbelová musela popasovat ve svých nejnovějších seriálových rolích. Není divu, že si jistě ráda odskočí do pohádky. Jak ale říká, s radostí by si dopřála i nějakou zápornou roli.

Jde z jedné náročné role do druhé

V novém a divácky příznivě přijatém krimi seriálu Oktopus se mladá herečka Sára Korbelová musela vypořádat s nelehkou úlohou. V závěrečné epizodě nazvané Jordán ztělesnila pohřešovanou dívku, která, jak se později ukázalo, byla už přes třicet let mrtvá. Zemřela na následky těžkého zranění hlavy, způsobeného dvěma mladíky, kteří se ji nejprve pokusili znásilnit.

Ani v nekonečném seriálu Ulice to představitelka Kristýny Volákové neměla snadné. V nejnovějších dílech se zatím neobjevuje, Kristýna se totiž na nějaký čas přestěhovala na rodinný statek, protože po vyčerpávajícím souboji s ezošmejdkou Julií (Jitka Schneiderová) potřebovala změnit prostředí. Dívka se v osmnácté sezóně seriálu potýkala s těžkými psychickými problémy a panickými atakami, s nimiž jí měla pomoci právě Julie Papežová, ale to se nestalo. Nakonec Kristýna musela před nekalými praktikami podvodné terapeutky varovat ostatní klientky, což se jí také na začátku devatenácté sezóny podařilo.

Můžeme ale směle prohlásit, že sympatická herečka dostává v poslední době docela naloženo, co se týče výběru náročných a emočně vypjatých rolí. Vždyť i v úspěšném rodinném seriálu Sex O’Clock o intimních zážitcích mladých lidí se teď jako Ema vyrovnává s neplánovaným těhotenstvím.

Hrát záporačku by ji bavilo

Po všech takových zkušenostech byla Sára Korbelová jistě nadšená z příležitosti zahrát si princeznu v nové štědrovečerní pohádce Klíč svatého Petra. O něčem takovém koneckonců sní každá malá holka. I když se herečce splnil sen, vnímá účinkování v pohádce jako velkou zodpovědnost a s napětím přemítá, jaké asi budou reakce nekompromisních diváků. Natáčení samotné si ale ohromně užila, jak popsala v rozhovoru pro eXtra.cz.

„Stále tomu nemůžu uvěřit a je to fakt krásné,“ líčila s nadšeným úsměvem. „Musím říct, že i v tomhle věku, ve chvíli, kdy jsem si na sebe vzala ty šaty a točili jsme na tom zámku, tak se do toho člověk úplně vžije. Vzpomněla jsem si na to, když mi bylo asi pět a měla jsem na sobě princeznovské šaty, byl to úplně stejný pocit.“

Sára Korbelová s Lukášem Příkazkým, Filipem Březinou a Karlem Janákem
Sára Korbelová s Lukášem Příkazkým, Filipem Březinou a Karlem Janákem | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Princezna Violka přitom není její první pohádkovou rolí. Objevila se už v pohádce Slíbená princezna (2016) a nedávno ve druhém díle Princezny zakleté v čase (2022), který je spíše na pomezí pohádky a fantasy. Na otázku, zda má doma vlastního prince, se Sára Korbelová pobaveně zasmála a dodala, že by to asi nerozebírala. Těší se na Vánoce, které slaví s rodinou u štědrovečerních pohádek.

Podotýká, že letos asi bude všechny diváky otravovat, protože se nejdříve objeví ve vánočním speciálu Ulice a hned na to právě v pohádce Klíč svatého Petra. Někdy by si ráda zahrála také negativní roli. Uvidíme, co přinese budoucnost…

Zdroje článku: