Ulice: Jak se Matěj Jordán seznámil s Katarínou a co vše tomu předcházelo?

Ulice: Jak se Matěj Jordán seznámil s Katarínou a co vše tomu předcházelo?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rok 2019 pro Matěje Jordána z Ulice nezačal vůbec dobře. Po tom, co se vrátil z Kanady, kde byl pracovně, nešťastnou náhodou autem srazil člověka. Po nehodě nadýchal zbytkový alkohol, což na něho házelo špatné světlo. K celé situaci se však postavil čelem.

Do Ulice se vrátil po roční pauze a způsobil obrovský malér

Když představitel Matěje JordánaJakub Štáfek žádal o volno ze seriálu Ulice, aby se mohl věnovat svým MMA zápasům, ještě ani netušil, že na něj po návratu čeká velmi komplikovaná dějová linka. Tu si užil se vší parádou, ale divákům kolikrát běhal mráz po zádech. Celé to začalo, když se Matěj Jordán vrátil z Kanady, kde chvíli vedl pobočku firmě, pro kterou pracoval.

V tu chvíli si Matěj myslel, že mu celý svět leží u nohou. Na svou bývalou lásku Bětku (Michaela Tomešová), která ho podvedla, už zapomněl a v práci se mu dařilo. Matějův velký návrat bylo potřeba oslavit. Kromě toho – jeho sestra Tereza se chystala za Davidem do Rakouska, a tak Matěj skončil na velké uvítací a zároveň i rozlučkové oslavě.

Jenže den po oslavě nešťastnou náhodou autem srazil nějakého muže. Od nehody samozřejmě neutekl a přivolaní policisté zjistili, že má Matěj v krvi zbytkový alkohol.

To samozřejmě celou situaci ještě zhoršovalo. Matěj takhle započal své nejpříšernější období v životě, ale... Znáte, jak se říká, že vše zlé je pro něco dobré? V tomto případě to znamená, že díky této nehodě najde Matěj svou životní lásku Katarínu.

Ze začátku nemá Katarína pro Matěje žádné pochopení

V souvislosti s nehodou se v Ulici objevuje postava Kataríny Benešové. Dceru sraženého muže hraje herečka Jana Kovalčíková, která ze začátku nedá Matějovi nic zadarmo. Matěj Jordán se s Katarínou poprvé setkává na chodbě nemocnice a zjišťuje, komu nehodou přidělal starosti. Je to sympatická mladá dívka, která mu sděluje, že sražený muž je jejím milovaným otcem.

Když se Katarína v krátké chvíli dozví, že Matěj, který jí je možná i sympatický, nehodu zavinil, neudrží se a vypustí na něho lavinu emocí. Matěje pak nechce vůbec vídat, i když ten pravidelně jejího otce navštěvuje a snaží se pomoct také Kataríně.

Láska, která vznikla u žehlení prádla

Naštěstí má příběh dobrou dohru a otec Kataríny se v nemocnici zotavuje. Bohužel si jeho rekonvalescence žádá čas, a proto nemůže fungovat v rodinném podniku na čištění prádla. Matěj je ochotný ho zastoupit, a tak se vedle Kataríny objevuje stále častěji. Nakonec jejich divný vztah přeroste ve vzájemné sympatie.

Může za to hlavně fakt, že se otec Kataríny z vážné nehody dostane ve zdraví a Matějovi nemá nic za zlé. Katarína s Matějem nakonec otěhotní a ti dva spolu založí rodinu a odstěhují se do španělské Barcelony. Šťastnému konci Matěje a Kataríny však ještě předchází intriky Áji, která jednu dobu s Matějem chodila a také problémy v těhotenství Kataríny. Ale to už je jiný příběh.

 

Zdroje: