Zamíchá vztahy u Pešků nová láska?

Zamíchá vztahy u Pešků nová láska?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rodina Pešků je do seriálové Ulice vrostlá od počátků. Její členové postupně přibývají a ubývají, ale i přes všechny útrapy drží pospolu. Nad jejich momentálně celkem srovnanými vztahy však může viset Damoklův meč v podobě nové lásky. Jak by rodina reagovala na vztah, který může hodně ublížit?

 

Evžen 

Přišel do rodiny jako znovu nalezený otec Vlastovy vnučky Adriany. Prošel si pekelným ohněm léčby alkoholové závislosti a stal se z tak trochu černé ovce milým a sympatickým chlapíkem, který neváhá pomoci.

Jeho vztah s Blankou vypadal velmi nadějně, dokud je neoddělila její vlastní alkoholová závislost.

Spravit už to nedokázali, tak nějak se míjeli a dnes už jsou vlastně každý jinde. Ačkoli stále je vidět, že oba litují, že to nevyšlo. 

Vanda 

Nejnovější přírůstek do rodiny Peškových je právě Vanda, dcera Jolany. Její přílet z Kanady byl pro všechny docela šok, ale přijali ji jako vlastní. Její poklidný vstup ale narušilo lhaní. Vanda nechtěla přiznat, že nemá nic jiného než dluhy.

Přitom právě to ji donutilo vyhledat po letech matku, se kterou se vlastně neznaly. Rodina je ale rodina a všichni chtějí Vandu podpořit.  

Vzájemné porozumění 

Vanda s Evženem mají společné nejen těžké životní chvíle, ale také to, že k Peškům tak nějak přibyli. Vandy nelehké období dalo prostor, aby Evžen ukázal, jak umí být gentleman. Jeho vlídnost, kterou nepřekazily ani vytopené sklepy, je Vandě jistě příjemná, navíc jí byl oporou, když Vlastovi s Amálkou přiznala, jak je to ve skutečnosti. 

Hvězdy značí novou lásku 

Vanda miluje horoskopy a pohrává si s myšlenkou, že by se tomuto oboru věnovala profesionálně. Nyní proto sestavuje horoskopy pro své okolí. I Evžen si vyslechl svůj horoskop, který jasně naznačil, že staré vztahy Evžen neobnovuje.

Martin Finger, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Záměr? 

Vanda se zatím vůči Evženovi nijak nevyjádřila, ale je vidět, že společně trávený čas je pro ni příjemný. Chtěla snad svým výkladem jeho horoskopu docílit posunutí jejich přátelského vztahu?  

Rozbroje? 

A co na to řekne zbytek rodiny? Blanka ví, že za rozpad vztahu s Evženem si může sama. Jeho krátký románek s Kateřinou jí byl trnem v oku a svedlo ji to zpět k Luďkovi. Jak by se tvářila na to, kdyby se Vanda a Evžen dali dohromady?

Mohlo by to pošramotit nejen přátelství mezi Vandou a Blankou (a také Evženem a Blankou), ale mohlo by to připravit další zkoušku i matkám obou dam, Jolaně a Marii. Zda láska opravdu bude a hory přenese, to se však teprve uvidí. Nakročeno k ní je. 

 

Zdroje: