Co vás čeká dnes večer v Ulici? Oslava k sestěhování i oči pro pláč

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Oslava k sestěhování i oči pro pláč
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V pátečním díle Ulice se Blanka nemůže vzpamatovat z toho, co jí Luděk provedl. On se zatím chová jako chodící reklama na štěstí. Skutečné štěstí bude prožívat mámuška v domnění, že se k sobě Ingrid a Lumír stěhují jako pár. A Vendula vezme Máriovu svatbu do vlastních rukou.

Blanka se bude plácat ve svém trápení

Páteční díl začne ránem u Blanky doma, kde se Luděk probudí svěží a spokojený, jako by se nic nestalo. Blanka zatím tiše slzí do polštáře. Je zvláštní, že Adam v noci nic neslyšel. U snídaně se bude tvářit vyrovnaně, ačkoli ho čeká třetí pokus u zkoušky z anatomie. Tu potom konečně složí.

Blanka se o jeho úspěchu dozví, když bude celá uplakaná sedět s Veronikou v salonu. Ani nejlepší kamarádce nesvěří, co se v noci stalo. Je přesvědčená, že Luděk jí neumožní odejít. Netuší, co by měla dělat. Když se u ní doma později zastaví Vanda s omluvou, že ztratila její bumerang, Blanka se úplně sesype. Večer se pokusí odejít z ložnice, ale nakonec zase ulehne po Luďkově boku.

Lumír bude mít také poměrně vzrušující ráno, Foto: Pavel Gwužď / Nextfoto

Lumír a Ingrid oslaví sestěhování

Lumír bude mít také poměrně vzrušující ráno, když z koupelny omylem vejde do ložnice. Zapomene, že tam odteď spává Ingrid, a tak si vleze za ní až do postele. Když se k nim vzápětí připojí Lexík, působí jako opravdová rodina. To samozřejmě neunikne ani Vilmě Nyklové, která při rodinné večeři Ingrid naznačí, že by jí od nynějška mohla říkat „mami“. Marně se Lumča pokouší mámušku ujistit, že mezi ním a Ingrid panuje čistě kamarádský vztah. Své si o tom bude myslet i Tonda Hložánek, až za ním Lumír přijde na radnici s prosbou, zda by se pro Ingrid nenašlo volné pracovní místo.

Vendula začne kout pikle kvůli svatbě

V bistru se Mário pochvalně zmíní na adresu Sářina nového líčení, načež dorazí Vendula a pokusí se nenápadně vyzvědět, zda uvažuje o svatbě. Mário je ale přesvědčený, že Ája o svatbu nestojí, a tak Vendulu napadne zapojit do akce Pavlíka. Poprosí ho, aby vzal Mária na pivo a řekl mu, aby pokud možno spontánně požádal Áju o ruku. Pavlík nabude dojmu, že je to celé nesmysl, a kdo by se mu divil, ale příležitost posedět u piva si ujít nenechá.

V bistru se následně staví Alice, která chce s Ančou probrat focení kvůli práci. Při čekání si nepokrytě prohlíží Sáru a ta si toho samozřejmě všimne. Dokonce pak Dana podrobí menšímu výslechu, jestli snad s Alicí někdy něco neměl.

 

Zdroj:

  • autorský text