Vrátí se Alice k erotické lince?

Vrátí se Alice k erotické lince?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Alice do seriálu Ulice vtrhla jako nespoutaný vítr a naprosto si podmanila Bedřicha, který je z ní úplně paf. Ovšem čeho je moc, toho je příliš. Například erotickou linku u ní nestrpěl. Vrátí se k ní Alice ještě někdy?

Erotická linka byla pro Alici dobrý přivýdělek

Aby mohla Alice (herečka Eva Hacurová) žít svůj život naplno, potřebuje k tomu peníze. Umělecká práce v kovárně je časově náročná a nevynáší tolik, kolik je potřeba. Také její motorkářská vášeň něco spolkne, a tak si Alice musela přivydělávat. Zvolila však ne úplně typickou cestu. Ve volném čase byla mužům k dispozici na erotické lince jako tajemná Laura.

Tuhle práci dělala už před Bedřichem. Protože mu to nebylo po chuti, slíbila, že s tím přestane. Jenže peníze Alice nutně potřebovala, a tak se k erotické lince tajně vrátila. Celé to mohlo zůstat jejím malým tajemstvím, kdyby se však do toho nezamotal Dan. Kvůli Danovi to na Alici prasklo a následovala velká hádka. Návrat k erotické lince bral Bedřich jako velkou zradu a s Alicí se rozešel.

Eva Hacurová, Foto: Pavel Gwužď / Nextfoto

Slepovaný vztah není radno pokoušet...

Naštěstí vše dobře dopadlo a Alice se s Bedřichem dala zase dohromady. Samozřejmě jako Laura tímto skončila. Nabízí se ale otázka, zda někdy u Alice nastane znovu ten okamžik, kdy by se chtěla nebo musela k erotické lince vrátit? Kdo ví, ale pokud ano, dobře by si uvědomovala, co je v sázce. Slepovaný vztah totiž není radno pokoušet. Až na drobné incidenty (úlet Bedřicha s Aničkou) jejich vztah klape, tak proč provokovat?

Tentokrát by možná měl Bedřich pro Alici větší pochopení, když je mu velkou oporou v nemoci a mají za sebou dobrodružství ve Vietnamu. Je však spousta jiných způsobů, jak si přivydělat, než znovu pokoušet erotickou linku a ohrožovat vztah. Třeba Alice zabere v kovárně a její výrobky půjdou dobře na odbyt.

 

Zdroje: