Vrátí se Bedřich k Aničce, když se s ním Alice rozešla?

Vrátí se Bedřich k Aničce, když se s ním Alice rozešla?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zdá se, že Bedřich Liška neumí být sám. Po tom, co nešťastně oplodnil Jindru a ta se s ním rozešla, si k sobě domů přivedl Alici. Ta se s ním ale po delším vztahu rozešla, protože zatoužila po dítěti.

To však Bedřich už nechce. Lada mu dává zabrat a při představě, že by něco podobného měl zažít znovu, se mu dělá nevolno. Ideální by bylo, kdyby se mohl vrátit k Aničce a prožít s ní klidný podzim života. 

V Aničce měl podporu, ale on její lásku moc neopětoval 

Kdyby Bedřich Liška tušil, jak to celé skončí, když se po koncertě ocitne s Jindrou v posteli, nejspíš by na žádný koncert ani nešel. Roztočila se totiž divoká spirála jeho života. Přišel o Aničku, dítě bylo na cestě a když se Lada narodila, nějakou dobu s Jindrou sice válčil, ale ta se pak rozhodla žít s někým jiným.

Potom Bedřichovi vstoupila do života energická Alice, která se jevila jako holka do nepohody.

S Alicí leccos překonali, třeba její erotickou linku. Bedřich se však ukázal být znovu jako velký sobec. Zdá se, že zatímco on ve vztahu k ženám vyzobe to hezké, ony na nějaké jeho ústupky mohou rovnou zapomenout. Své o tom ví Anička, se kterou odmítl mít dítě, i Alice, které udělal totéž. Například v Aničce měl vždycky velkou podporu.

Bedřich s Aničkou, Zdroj: TV Nova

Anička milovala své dvě adoptované děti, byla vždy velmi pracovitá a měla otevřenou mysl. Bedřichovi nikdy nic nezakazovala a navíc ho podporovala v jeho koncertování. Bedřich jí během života hned několikrát zradil. 

Může Bedřich od Aničky cítit znovu vřelou lásku a plné přijetí?

Poprvé to bylo, když Aničku okázale podvedl s její spolužačkou Lucií. To mu Anička už kvůli dětem odpustila. Později Aničku odmítl s žádostí adoptovat ještě jedno dítě, o které by se mohla starat, a potom si své vlastní dítě udělal nečekaně s Jindrou.

Tady scénáristé z Aničky udělali až nadlidskou bytost, protože která žena by něco takového přešla?

Neříkáme, že to bylo hned, ale Anička Bedřichovi odpustila, což způsobilo, že ty dva i nadále pojí krásný vztah. Nabízí se otázka, jestli se k sobě znovu vrátí? Může Bedřich od Aničky po tom všem cítit znovu opravdovou lásku a přijetí, nebo už zůstanou jen dobrými kamarády? 

Zdroj článku:
  • autorský text