Zbrusu nové díly Ulice: Vychytralá Anička zatočí se Sárou. Jaký trest pro ni připraví?

Zbrusu nové díly Ulice: Vychytralá Anička zatočí se Sárou. Jaký trest pro ni připraví?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blížící se 4121.díl bude naditý intrikami. A tentokrát si dopřeje i jinak téměř svatá Anička. Potrestá vykutálenou Sáru, která využívá jejího azylu, protože se jí údajně nechce domů. Čeká ji tam jen samé peklo. Nebo to tak úplně není?

Anička se pohádala se Šimonem kvůli své svěřenkyni Sáře. Ten se Aničku snaží přesvědčit, že dělá velkou chybu, když o Sáru projevuje takový zájem. Nevěří Sáře ani co se za nehet vejde. Její dobrotu Aničce vyčítá i Eva, která ji vysvětluje, že ji podivná dívka jen zneužívá. 

 
 

Anička přišla na skvělý nápad, jak potrestat Sáru za její přítomnost při vykradení Šárčina krámku a za nečinnost, kterou mladá dívka zatím předvádí. Ta bude ohromně překvapená, co za trest ji Anička přichystá. 

 Za pomoc Šárce, která musí nečekaně opustit krámek, si Anička vyslouží příjemné posezení pro ni a pro Šimona. Po čase odloučení mají konečně možnost se znovu sblížit a napravit, co se pokazilo. Anička je přesvědčena, že Sáře přišla na kloub. Má s ní velké plány, aby se Sára postavila na vlastní nohy a byla z ní samostatná a zodpovědná dospělá žena. Pomůže jí najít velmi neobvyklou práci.  

I v konkurenčním boji přitvrzuje. Pumrová se pustí do bitvy proti Vilmě Nyklové, která sabotuje právě zřízenou záhradku. Ač se ji Lumír snaží držet zpátky, protože konfliktů mezi ním a majitelkou hospody Kateřinou už je přece jen dost, Nyklová tomu nasadí korunu. Dostane za to od Lumíra pěkně vyčiněno a její neuvážený kousek bude mít nepříjemnou dohru.

zdroj:

  • autorský text