Třicetileté manželství plné vášně i hádek. Takto dnes žije detektivní dvojka ze seriálu Dempsey a Makepeaceová

Třicetileté manželství plné vášně i hádek. Takto dnes žije detektivní dvojka ze seriálu Dempsey a Makepeaceová
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete si na osmdesátkový krimi seriál Dempsey a Makepeaceová? Chemie mezi hlavními hrdiny byla nepřehlédnutelná, nejspíš protože se do sebe herci zamilovali i doopravdy. A letos slaví 31. výročí svatby! Jak jejich životy vypadají dnes?

Ze začátku jejich vztah ale vůbec nebyl takový. Když Glynis Barber (Makepeaceová) poprvé potkala amerického herce Michaela Brandona, myslela si o něm, že je protivný a že pracovat s ním bude noční můra. Kdyby jí tehdy někdo řekl, že s tímto mužem bude šťastně vdaná více než 30 let, určitě by tomu nevěřila. Michael Brandon byl zrovna čerstvě rozvedený a o závazky také nestál.

Netrvalo to ale dlouho a když se později blíže poznali, zjistili, že je přece jenom k sobě něco táhne. Z čehož měli všichni fanoušci této televizní dvojice velkou radost. I teď po více než 30 letech spolu vypadají stále šťastně a spokojeně.

Vášnivý vztah a spokojené manželství

Pár přiznává, že spolu mají velmi divoký, vášnivý a nestálý vztah, ale jsou stále stejně šťastní jako za mlada.

'Mysleli byste si, že po 20 letech se to trochu zklidní a myslím, že jsme již oba trochu vyspěli, ale je to stále pořádná divočina. Nevím, možná to je to tajemství? Alespoň se spolu nikdy nenudíme.' prozradila o jejich vztahu Glynis Barber.

Párkrát prý v manželství přemýšleli o rozvodu, ale pokaždé si nakonec uvědomili, že jejich láska je až moc silná.

Barber ještě přiznala: 'Nikdy jsme se v manželství nerozdělili, ale byly tu i doby, kdy jsme o tom přemýšleli.'

Poprvé se potkali při natáčení Dempsey a Makepeaceová v roce 1985. Seriál skončil se třemi sériemi o rok později, tedy v roce 1986. Poté se pár na krátkou dobu rozešel, ale hned se k sobě zase vrátili. Pouhé tři roky od konce seriálu již měli Glynis a Michael naplánovanou svatbu a v roce 1992 na svět přivítali syna Alexe.

Stále stejně okouzlující i po 35 letech

Letos Michael oslavil své 75. narozeniny a čas se na něm také trochu podepsal. Zato Glynis bude letos 65 let a téměř nestárne, je stále stejně krásná a okouzlující a od Makepeaceové byste ji skoro nerozeznali. Spolu jim to také sluší stále stejně. Přesvěčte se sami podle fotky!

Jak to ale Glynis Barber dělá?

Glynis se začala hodně zajímat o své zdraví. Má ráda jógu a dokonce začala i svou vlastní jógovou show, která byla dostupná na DVD. Zajímala se více o to, co jí a jestli žije zdravě. Přestala tedy jíst maso a přešla na organické potraviny. Nedrží žádnou dietu, vsází jen na zdravý balanc a poslouchá své tělo. Vše je podle ní jen o zdravém životním stylu. A ona si stárnutí opravdu užívá, tak snad jí to ještě dlouho vydrží. Její manžel a syn ale zdravou výživu tolik nemilují, a tak to u nich doma nejspíš s jídlem vypadá opravdu zajímavě.