Ve čtvrtek se do Ulice vrátí Vanda, Vítek slavně opije Roberta a Gábina se pohádá s Hynkem

Ve čtvrtek se do Ulice vrátí Vanda, Vítek slavně opije Roberta a Gábina se pohádá s Hynkem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda se do Ulice vrací stejně potrhlá a umíněná, jak si ji pamatujeme. Ve svém boji o znovuzískání Luďka se nezastaví před ničím. Vítkovi se podaří něco, za co by mu Miloš nejspíš dal medaili. Úspěšně opije Duška, ale i sám sebe. Gábina rozčílí Hynka, když mu řekne, aby si ze Šimona nedělal chůvu.

Vanda je zpět a odhodlaně nahání Ludího

Vanda se ve čtvrtek vrátí z Rakouska a rovnou zamíří do Luďkovy zubní ordinace. Přísná sestřička jí ale hned ve dveřích oznámí, že s ní manžel nechce mluvit. Vanda je odhodlaná počkat v čekárně třeba až do konce pracovní doby, jen když si s ním bude moct popovídat. Ani potom se však Luděk nenechá obměkčit, vlastně před ní v podstatě uprchne a její volání zcela ignoruje. Ačkoli Jolana a Marie budou Vandu přesvědčovat, aby to s Luďkem vzdala a soustředila se raději na hledání nové práce, ona se nedá odradit. O svého Ludího se jen tak připravit nenechá!

Vítkovi se konečně podaří opít „Bertíka“

Iva doufá, že když teď Vítkovi naznačila, co se stalo mezi ní a Robertem, bude konečně zase klid. Ostatně manžela ujistila, že o nic nešlo, že se jí Robert za nedorozumění omluvil a není třeba to dál řešit. Vítek je ale přesvědčený, že Dušek po ní vyjel, a potřebuje to přiznání slyšet od něj. Chce si s ním promluvit jako chlap s chlapem a pořádně ho potrestat, proto jej pozve do hospody, kde ho – a tentokrát bez různých triků a uhýbání – přiměje k popíjení.

Iva se bude hodně divit, až domů přitáhnou flamendři.
Iva se bude hodně divit, až domů přitáhnou flamendři. | Zdroj: TV Nova

Když už mají oba slušně naváto, Robert se rozpovídá o tom, jak Vítkovi závidí jeho úžasnou ženu. Přizná, že to na ni zkusil, ale ona ho poslala někam. Vítek ho varuje, aby se to už nikdy neopakovalo, a pro zdůraznění své hrozby jej chytí pod krkem. Pozdě večer ale jako největší kamarádi dorazí domů ke Klímovým, kde zpití pod obraz udělají ostudu, nakrknou Ivu a náramně pobaví Báru s Michalem.

Hynek vyžaduje, aby mu Šimon víc pomáhal

Do salonu dorazí rozlítaná Dáša v reakci na Gábininu prosbu o setkání. Dámy v klidu proberou, kdy a jak dlouho by měl vlastně Šimon provázet mladšího brášku Toma na atletiku. Dáša upřesní, že to bylo míněno jen jako dočasná výpomoc, pouze na čtrnáct dní, než se v práci lépe zaběhne a trochu se vzpamatuje z rozšířeného úvazku. Šimon to asi pochopil špatně a Gábina vlastně také. Netušila, že je řeč o pouhých dvou týdnech. Dohodne se tedy s Dášou, že to nebude problém, a považuje věc za úspěšně uzavřenou.

Hynek a Gábina se opět chytnou kvůli přístupu k výchově.
Hynek a Gábina se opět chytnou kvůli přístupu k výchově. | Zdroj: TV Nova

Večer se u ní ale objeví naštvaný Hynek a vyčte jí, že obtěžuje Dášu v době, kdy by měla být v práci, místo aby zavolala jemu a řešila podobné záležitosti s ním. Gábina mu připomene, že Dáša se jí také na nic neptala, když zaúkolovala Šimona. Řešila to přímo s ním, tak jí připadalo logické, aby své námitky sdělila také přímo jí. Co začne jako nedorozumění, se zvrtne v pořádnou hádku, jakmile Hynek nadhodí, že Šimon by měl s mladším bratrem více pomáhat, a nejen v nejbližších čtrnácti dnech. Nevidí na tom nic špatného. Gábina odvětí, že by mu pak nezbyl žádný čas na učení a že by si z něj neměli dělat chůvu.

Zdroj článku:
  • Autorský text