Ulice: Seriál se vrátí na obrazovky 14. srpna a přinese spoustu zajímavostí

Ulice: Seriál se vrátí na obrazovky 14. srpna a přinese spoustu zajímavostí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prázdninová pauza ve vysílání Ulice pomalu končí a nové díly klepou na dveře. Na TV Nova se na ně můžete těšit už 14. 8. V předchozích článcích jsme vás průběžně informovali o novinkách, které seriál připravuje pro 19. sezónu. Přivítáme staré postavy, poznáme nové a potěšíme se i pozměněnou znělkou.

Vody rozvíří staří známí i nové posily

Po letech do děje opět zasáhnou staří známí v podobě Eddieho Rambouska (Jiří Panzner) a Moniky Farské (Anna Fixová). Oba v minulosti výrazně ovlivnili životy svých velkých lásek, Magdy Procházkové a Kryštofa Marečka. Lze tedy předpokládat, že svým návratem způsobí pořádný poprask mezi Magdou a Prokopem, kteří se před prázdninami rozešli, a také mezi Kryštofem a Karlou. Ti už se nějakou dobu rozhoupávají k rozvodu.

Do Ulice se vrací Eddie Rambousek.
Do Ulice se vrací Eddie Rambousek. | Zdroj: TV Nova

Čekají nás také dvě žhavé novinky v podobě hvězdných posil, zpěvačky Lucie Vondráčkové, jež si v Ulici zahraje Soňu Čechovou, a moderátorky a herečky Adély Gondíkové. Ta má ztvárnit poměrně kontroverzní postavu tajemné femme fatale.

Seriálová znělka dostane nový kabátek

Vedle nových postav se můžeme těšit i na novou úvodní znělku. Není to poprvé, co se mění. Od roku 2005, kdy se Ulice začala vysílat, ji tvůrci upravili hned několikrát. Zatím poslední znělka vzala diváky do pestrobarevných a zjednodušených forem známých vnitřních prostor, např. do Gábinina módního salonu, do Vendulina rodinného bistra nebo do Coolny.

Nejnovější znělka si klade za cíl vrátit se ke kořenům a nastínit příběhy hlavních hrdinů. Ukáže nám známé tváře ve všech ročních obdobích. Právě proto, že se část natáčela na uličním náměstí, nebylo to kvůli počasí jednoduché. Tvůrci měli ale štěstí, že jim krásně vyšlo sluníčko, když ho potřebovali.

Bolestné rozchody i překvapivá shledání

Jistě vás také zajímá, co čeká obyvatele Ulice zkraje podzimu. Kristýna (Sára Korbelová) se už na začátku léta vymanila z vlivu zákeřné terapeutky Julie (Jitka Schneiderová). Ta se však nenechá jen tak odehnat a znovu se pokusí dívku zmanipulovat.

Po mateřské se do seriálu konečně vrátí Kristýna Hrušínská, představitelka Vandy, jejíž manželství s Luďkem (Vasil Fridrich) visí na vlásku.

O mnoho lépe na tom nebude ani Karla (Markéta Stehlíková), která má taktéž před rozvodem. Nic si nepřeje víc než se s manželem Kryštofem (Kryštof Rímský) usmířit, ale zdá se, že on si někdy během léta našel novou přítelkyni. Bude to Monika Farská? Nebo snad někdo úplně jiný?

Že by Márův nový objev?
Že by Márův nový objev? | Zdroj: TV Nova

Další vztah, jehož vývoj budou diváci pozorně sledovat, je ten mezi Brunem (Jaroslav Blažek) a Bárou (Eliška Bašusová). Dívka se vrací z Japonska a nemůže se dočkat, až Bruna uvidí. Pak ho ale zahlédne s kyticí, kterou nese jiné slečně. Že by jejich láska skončila dřív, než vůbec dostala pořádnou šanci? Nechme se překvapit. 

Nové díly Ulice dorazí už 14. srpna. O týden dříve je můžete sledovat na Voyo.

Zdroj článku:
  • Autorský text