Nový nápad na Netflixu: Britské historické drama nedostane 6. řadu, příběh bude mít pokračování ve filmu

Nový nápad na Netflixu: Britské historické drama nedostane 6. řadu, příběh bude mít pokračování ve filmu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dobrá a špatná zpráva pro fanoušky: 6. sezóna Posledního království se sice nebude produkovat, ale příběh kolem Uhtreda (Alexander Dreymon) se pokračování dočká, a to ve formě filmu Sedm králů musí zemřít, který se právě natáčí.

Ze seriálu se stane film

5. řada Posledního království je na Netflixu k dispozici již pár dní a jak je již delší dobu známo, sezóna 5 je také koncem série, žádné další nové epizody se natáčet nebudou. To ale neznamená, že by byl definitivní konec. Fanoušci se mohou těšit na film, který se právě produkuje. Ten nese název Sedm králů musí zemřít a má se vázat k tomuto seriálu.

Jak přesně souvisí seriál s filmem, o tom se zatím jen spekuluje. Nyní však do věci vnesl trochu světla producent Posledního království. Řekl, že Sedm králů musí zemřít bude samostatný příběh, který by měl být vhodný pro zaryté fanoušky i nováčky.

Uhtred přežije

Samozřejmě není Sedm králů musí zemřít od série úplně odtrženo, protože již bylo potvrzeno, že hlavní představitel Alexander Dreymon bude opět viděn jako Uhtred a že se kromě některých nových postav objeví i další známé tváře ze seriálu.

Kdo už dokoukal 5. řadu do konce, ví, které postavy přežily do poslední epizody a mohly by se tedy objevit v Sedm králů musí zemřít. Pro Marchanta je však 5. sezóna logickým zakončením série. Kdy se film objeví zatím nevíme, jasné je jen to, že se objeví na Netflixu.

 

Zdroj: