Monika z Ulice randí s o 10 let mladším Denisem Šafaříkem. Sluší jim to, rozplývají se diváci

Monika z Ulice randí s o 10 let mladším Denisem Šafaříkem. Sluší jim to, rozplývají se diváci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Představitelka Moniky Farské z nekonečné Ulice si užívá láskyplný vztah s kolegou z herecké branže, mladým Denisem Šafaříkem. Tuhle lásku jí diváci přejí, na rozdíl od té, která se v seriálu rozvíjí mezi Monikou a Kryštofem. Bylo by prý lepší, kdyby se urychleně vrátil k sympatičtější Karle.

Anně Fixové učaroval kouzelník Žito

Anna Fixová nedávno otevřeně promluvila o boji s psychickými problémy a nyní se snaží apelovat na ostatní, aby o podobných potížích nemlčeli a nestyděli se za ně. Někdy je totiž opravdu zapotřebí vyhledat odbornou pomoc. Samotná herečka, která se letos v září po několikaleté přestávce vrátila do seriálu Ulice jako Monika Farská, stále dochází na psychoterapie a bere léky. Aktuálně se má výborně, na čemž jistě nese nemalý podíl její o deset let mladší přítel, herec Denis Šafařík. Toho můžete znát např. jako policistu Martina Nováčka z kriminálního seriálu Zločiny velké Prahy (2021) nebo coby hlavního hrdinu pohádky Kouzelník Žito (2018).

Anna Fixová prožívá radostné období.
Anna Fixová prožívá radostné období. | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

„S ním se zdá všechno správné“

Po boku mladšího partnera tráví Anna Fixová každou volnou chvíli, letos si společně vyjeli i na dovolenou k moři. Přítomna byla také hereččina maminka, která si k Annině radosti s Denisem skvěle sedla. Že herečce láska náramně svědčí, dokazují rovněž fotky na sociálních sítích, které sdílí s fanoušky a jejichž prostřednictvím poodhaluje zábavné střípky ze vztahu.

V jednom z nejnovějších příspěvků stojí pár před svatebním obloukem, jednalo se nicméně o svatbu Denisova bratra. Herečka ale rozverně připsala: „Tak já ho snad pošlu chytat kytku, nebo nevím.“ Má to být snaha o drobné popostrčení správným směrem? Sní Anna Fixová o vlastní romantické veselce?

Hele, já nevím a ani nechci vědět, co život zase přinese, ale s ním, tady a teď, se to prostě zdá všechno správné.

Oba zamilovaní si zatím užívají přítomnost a krásný vztah, což jim od srdce přejí i fanoušci. „Moc vám to spolu sluší,“ napsala jedna ze sledujících na hereččin Instagram. „To je tak hezké, ať to nikdy neskončí,“ popřála další a my nemůžeme než souhlasit.

Návrat Moniky byla chyba, rozčilují se diváci

Zatímco hereččin šťastný vztah diváci radostně podporují, obnovenou lásku Moniky Farské z Ulice ke Kryštofu Marečkovi zarputile bojkotují. Ti dva se k sobě prý vůbec nehodí a bylo by mnohem lepší, kdyby Kryštof konečně dostal rozum a vrátil se ke Karle. „Tohle byla nejhorší volba návratu postavy z minulosti,“ nešetří fanoušci seriálu ostrými slovy.

Monika je strašně nesympatická. Doufám, že její působení tam nebude mít dlouhého trvání. Mára ať se vrátí ke Karle.

No, nevypadá to, že by příchod Moniky vzbudil přílišné nadšení, ale nechme se překvapit, jak s její postavou scenáristé naloží dál.

Zdroje článku: