Ulice: Šimon dnes vyštve Jirku a Bára se konečně dozví o Frantovi a Skyler

Ulice: Šimon dnes vyštve Jirku a Bára se konečně dozví o Frantovi a Skyler
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jirkova přítomnost je Šímovi čím dál víc protivná, a tak se Herman radši sebere a odejde. K podobnému rozhodnutí, ale ze zcela jiných důvodů, dospěje i Bára. Po oslavě narozenin, kde byla Skyler opravdu nepříjemná, vyplují na světlo překvapivá odhalení o jejím poměru s Frantou.

Šimon pochybuje, že by měl u Valerie šanci

Šimonovi vyhovovalo, když s mámou bydleli ve dvou. Jirka ho často kontroluje, což se mu začíná přejídat. Pan major to vlastně vnímá stejně. Uvědomuje si, že mají doma jakousi ponorku, a tak se rozhodne vyklidit na chvíli pole. Gábině se to nelíbí, jenže co může dělat? Snad se Šimon konečně uklidní.

Po vyučování se mladík vrátí v lepší náladě, na čemž má zřejmě zásluhu krásná Valerie. Ta Šímovi poděkuje, že ji včera doprovodil na autobus, a řekne mu, že by všichni kluci měli být jako on. Michal se kvůli prohranému turnaji nezlobí, chce zapracovat na strategii a zjistit, co udělali špatně. Za tím účelem dneska zajde k Šimonovi, ale většinu času budou probírat právě Valerii. Je pro ni Šíma jen kamarád?

Rozejde se Valerie se svým klukem? Zdroj: TV Nova

Mastný je nečekaně vstřícný. Pozve Jirku na panáka

Gábina si potvrdí, že za včerejší konflikt se zákaznicí může Jirkovo pochybení. Popletl balíčky a ohrozil dobré jméno podniku. Zároveň však pomáhá v salonu zadarmo a Gábina by vážně nerada, aby si něco vyčítal. Nechce mu proto nic říkat, ale Radek má jiné plány. Když se Jirka objeví v hospodě, přisedne si k němu právě kvůli zpackané objednávce a přizná vlastní část viny. Dokonce Jirku pozve na panáka a připije si s ním na úspěšnější spolupráci. To vše, aby Gábině pomohli a ulevili od stresu. Snad budou oba příště pozornější.

Bára konečně zjistí pravdu, sbalí se a opustí Františka

Báru překvapí, že ji Justine chce mít na oslavě, ale pozvání přijme. Skyler doufala, že si to rozmyslí. Vážně se netouží dívat, jak se s Františkem pusinkují. Celý den je kvůli tomu podrážděná, takže když si Franta přijde vyzvednout Chrise, div ho nezabije pohledem. Samozřejmě si neodpustí ani jízlivé poznámky, ale před synkem si žádnou dramatičtější hádku nemůže dovolit. Franta odvede Chrise domů, kde si s ním zahraje pexeso a lodě. Potřeboval by se připravit do školy, a tak požádá Báru, aby si s chlapcem chvilku hrála.

Jakmile nadejde čas oslavy, všichni tři se vypraví do hospody. Tam Franta předá oslavenkyni dárek, který Bára pomohla vybrat. Justine je nadšená, zato Skyler se tváří, jako by kousla do citronu. Navíc je ironická a kousavá. Ale proč? Po oslavě se nad tím Bára doma v klidu zamyslí a uvědomí si, že Franta něco tuší. Z jeho nervózního výrazu si rychle odvodí, že důvod Skyleřina chování s ním souvisí – přesněji s tím, že spolu něco měli!

Na dotaz, jestli Skyler miluje, Franta nedokáže odpovědět. Dalších slov už ale není třeba. Bára je teď za úplnou krávu. Sbalí si věci a hned ráno hodlá odejít.

Kryštof to přehání. Prohledá Karle věci

Kryštof vyčte Karle, že nedodržuje, na čem se domluvili. Stačí, aby se trochu zdržela, a hned jí celý nervózní volá, kde vězí. Karla se snaží zůstat v klidu a nevyvolávat hádky. Později si zajde zaplavat. Když se z bazénu vrátí, Kryštof jí nenápadně vleze do tašky, snad aby zkontroloval, zda jsou plavky opravdu mokré. Co kdyby mu náhodou lhala…

Zdroj článku:
  • Autorský text