Ulice: Že by se rýsovalo nové módní duo Herman a Mastný?

Ulice: Že by se rýsovalo nové módní duo Herman a Mastný?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kryštof se znovu zlobí na Karlu, protože místo ní doma najde Bruna. Ve 4401. dílu jsou Jirka Herman a Radek Mastný donuceni vzájemně spolupracovat, aby pomohli Gábině. Skvěle jim to zařídí Milena.

Jirka se strachuje o Gábinu. V pátek se necítila vůbec dobře, byla přešlá a vyčerpaná, a tak se znovu nabízí, že jí rád pomůže s prací. Gábina sice pomoc nejdříve odmítá, ale nakonec na jeho nabídku kývne. Zákaznici, která přijde navštívit ateliér, Jirka Herman obslouží s veškerou ochotou, ujistí ji, že je v nejlepších rukou a Gábina je skvělá a nápaditá návrhářka, která nabízí jen originály ve vysoké kvalitě. Jitka se jen diví, jak to Jirkovi skvěle jde. Musí mu však pomoct, když dojde řeč na materiál prohlíženého modelu. Jirka jde však ještě za Milenou, aby ji také poprosil o pomoc. Každé další ruce se hodí. Jenže Milena to špatně pochopí a naverbuje do práce Mastného. 

Jirka s Gábinou
Jirka s Gábinou, Zdroj: TV Nova

Milena udeří na Radka, že musí přidat ruku k dílu a společně s Jiřím se postarat o objednávky z e-shopu a jejich expedici. Spolupráci jim však kazí fakt, že se vzájemně nesnesou, a také to, že Jiří přišel Šimonovi na notebook a ten si ho tedy nemohl vzít s sebou na lyžařský výcvik.

Šimon si totiž postěžoval dědovi, že mu Jiří zakazuje věci, které mu on dovolil. Milena však není žádná začátečnice, a tak moc dobře ví, co na jejího muže platí a jak ho dostane tam, kam potřebuje. Nabídne Radkovi takovou malou protislužbičku, když Gábině pomůže. Tu Mastný nemůže nějak odmítnout. Míří proto do ateliéru a hlásí se do služby. Najde tu však jen Jiřího, a tak se chce otočit a přijít, až tu bude i Gábina. Ta se však vrátí až za několik hodin, a to už jeho pomoc nebude nic platná. Ač neradi, pustí se oba rivalové do práce, která bude vypadat jako souboj dvou kohoutů na jednom smetišti. 

Na konci dne Gábina děkuje svému tátovi za pomoc, i když to pro něj znamenalo spolupracovat s Hermanem, a překonat tak vzájemnou nevraživost. Co má také dělat, když s ním Gábina pořád chodí? Gábina je mu vděčná a vypadá to, že vztah otec a dcera nabírá ten správný směr. To však platí jen do chvíle, kdy Radek zmíní, aby byl Jiří na Šimona mírnější. Po všech těch nočních můrách, které se mu v uplynulých měsících děly, si zaslouží pochopení pro věci, které ho baví, ve kterých může uspět, a zvednout si tak sebevědomí. Gábina rychle pochopí, o čem je řeč. Rozzlobí se na svého tátu, že dovoluje Šimonovi věci, které mu ona s Jirkou zakázali. Mastný se usmívá, že to Gábina příliš hrotí, jenže to ji ještě víc rozčílí a vykřikne, co by asi neměla. Nechce, aby Šimon díky podvodům TAKÉ jednou skončil ve vězení. 

Marečkovi
Marečkovi, Zdroj: TV Nova 

Věra jde na operaci zubu. Po zákroku jde ještě do Coolny, kde náhodou narazí na Karlu s Vojtou, jenže Karle zavolají z práce, protože ji potřebují u zásahu. Věra se hned nabízí, že se o oba kluky postará, ale zapomene na svůj zdravotní stav. Celou rodinu zachrání Bruno, který se postará nejen o Věru, protože se jí postupem dne přitíží, ale i o děti a vezme všechny domů. I když není kovaný v opečovávání rodiny, vydrží dovádění kluků, postará se o ně, připraví je do postele a přečte jim pohádku. Kryštof je celý v šoku, když večer doma najde místo Karly Bruna. Všechny informace, které na něj Bruno vysype, těžce vstřebává a nejhůř vstřebává fakt, že je Karla na zásahu, o kterém on nemá ani ponětí, místo toho, aby byla doma. 

Zdroj článku:
  • Autorský text