Tento týden v Ulici byl plný hádek. Křičeli na sebe Duškovi, Karla s Kryštofem i Prokop s Magdou

Tento týden v Ulici byl plný hádek. Křičeli na sebe Duškovi, Karla s Kryštofem i Prokop s Magdou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vztahy v Ulici jsou poslední dobou napjaté – mírně řečeno. Kryštof vyčítal Karle její sobeckost, Prokop a Magda na sebe vytáhli dávno promlčené nepříjemnosti a Duškovi ztropili hroznou scénu venku na ulici. Zaskřípalo to i mezi Žofkou a Michalem, když mu dívka zlomila srdce.

Jirka s Radkem pomáhali v salonu

Jirka si dělal starost o Gábinino zdraví, a tak jí ochotně pomohl v salonu s reklamacemi. Prostřednictvím Pumrové zapojil do práce Radka Mastného, jenž se ujal objednávek. Sice se trochu dohadovali kvůli barvám dámského oblečení, ale jinak jim to šlo od ruky a Gábina byla vděčná za jejich asistenci – než se dozvěděla, že Radek v podstatě navedl Šimona, aby si vzal notebook tajně na lyžák.

Karla měla doma průšvih kvůli práci

Věrka absolvovala náročný zákrok u zubaře, a tak nebyla schopná ohlídat děti, zatímco Karla neplánovaně odjela k zásahu. Naštěstí byl po ruce Bruno, aby Věrku i s dětmi hodil domů a dohlédl na Vojtu s Karlíkem. Kryštof se později vrátil z Brna a byl nepříjemně překvapen, že Karla upřednostnila práci před rodinou. Kvůli jejímu sobeckému činu se hádali ještě následujícího dne, než Věrka promluvila synovi do duše a poněkud ho upokojila. Ale jak dlouho mu to vydrží?

Duškovi dělali ostudu na celou ulici

Duškovi na sebe štěkali přímo na ulici kvůli Žofčiným studijním výsledkům. Matka považuje dceřin výkon ve fyzice za přinejmenším trestuhodný a otec se ji marně snažil přesvědčit, aby nevyváděla kvůli jedné trojce. Žofka se šla raději uklidnit ke Klímovým. Iva ji přijala s pochopením a útěchou, Michal však udělal nečekanou věc – využil příležitosti a Žofku políbil. Dívka si ho sice váží jako dobrého kamaráda, ale chodit s ním nechce. Když mu to řekla, pořádně ho naštvala.

Landová podezírala studentku z těhotenství

Landová prožila náročný týden plný ranních nevolností. Při jedné z nich musela odběhnout na toaletu a náhodou se tam potkala se studentkou, jíž bylo také špatně – navíc u sebe měla vodu s citronem, která údajně proti těhotenským nevolnostem pomáhá. Že by sedmnáctiletá dívka čekala dítě? Magda z ní dostala přiznání, že byla jen nervózní z fyziky. To je předmět, s nímž má na téhle škole problémy čím dál více žáků. Přesto Kalina svádí vinu na jejich lenost, než aby uznal, že je možná moc přísný.

Mezi Magdou a Prokopem došlo k hádce

Magda se tento týden příšerně pohádala s Prokopem. Dokonce by řekla, že to byla jejich největší a nejošklivější hádka, během níž si vyčítali věci dávno odpuštěné. Proč je museli vytahovat na světlo? Proč se neovládla a vpálila Prokopovi do tváře, že si měla radši vzít Mirka? Naštěstí se hned dalšího dne usmířili, ačkoli měl Prokop výhrady vůči častým návštěvám Jirky Hložánka v Magdině kabinetu.

Kristýně se po koncertě udělalo zle

Petra pozvala Kristýnu na koncert a rande ve čtyřech, jí se ale později v Coolně udělalo špatně. Sebrala se a utekla domů, kde svým záchvatem vyplašila Blanku i Adama. V nemocnici ji vyšetřili a přišli na to, že utrpěla panickou ataku. Co však bylo jejím původem? Blanka uvažovala, jestli na tom nemají podíl viny podivné konstelace, do nichž Kristýna chodí. Dívka se ale dušovala, že jí naopak pomáhají.

Kristýně na klidu nepřidává ani táta. Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text