Prostřeno z Plzeňska: Syrová křepelka a těstoviny carbonara vylepšené taveňákem. Dojde i na vyvolávání duchů

Prostřeno z Plzeňska: Syrová křepelka a těstoviny carbonara vylepšené taveňákem. Dojde i na vyvolávání duchů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Minulý týden nebyla nálada u stolu ideální, ale tento týden to bude peklo na talíři. Fantazie některých kuchtíků nemá hranice a servírovat syrovou křepelku by mělo být bráno jako ublížení na zdraví. Co se asi honí hlavou člověku, který si pozve domů hosty a kameru, ale neumí upéct ani drůbež?

Ondřej a jeho dozor se předvedou v pondělí

Ondřej bez maminky neumí ani nudle do polévky, proto si ji pozval, aby na něj dohlížela. Moc si však z její kritiky nedělá. Mladý muž má vůbec o jídle velice osobitou představu a nejspíš se rád dívá na Babicu a Láďu Hrušku, dva mistry v improvizaci. To potom vysvětluje tavený sýr v těstovinách, které dostaly název po italské klasice. Většina Italů by nejspíš mladíka ani do Itálie nepustila.

Ondřej (21) studuje a pracuje jako brigádník v supermarketu. Žije s matkou a bratrem a může jen doufat, že najde ženu, která bude umět vařit. Ondra je tak sebevědomý, že dokonce uvažuje o tom, do čeho by investoval případnou výhru. Snad se v hudbě vyzná více než v kuchyni.

V úterý Martin přitvrdí

Už od pohledu se křepelka na talíři jeví jako málo udělaná. Ale Martin si stojí za svým. V receptu psali péct 30 minut, tak pekl 30 minut. Kdo má pochyby, tak tomu nerozumí! On sám to neumí posoudit, křepelku nikdy nejedl a nikdy nepřipravoval.

Martin (24) sice hosty nenakrmil, ale jejich zájem vzbudil. Den před natáčením vyvolal s přáteli ducha Ivety Bartošové! Nepopletl si pořad? Martin žije s Kubou, a přestože mu u stolu vadí mlaskání, na hlavě si nechává klobouk. Do pořadu šel kvůli výhře. Možná by si mohl z výhry zaplatit kurz vaření.

Bohuslava ve středu vsadí na orgasmus

Dezert, který hodlá Bohunka servírovat, má netradiční název, ale jde opravdu jen o jídlo a žádný zážitek navíc hostitelka nenabízí. Hosté dort, který je údajně hodně známý, neznají. Jsou trochu v rozpacích.

Bohunka (39) je nezaměstnaná. Dříve pracovala jako barmanka, a přestože si restaurace stěžují, že nemohou najít zaměstnance, Bohunka je na úřadu práce. Bohunka miluje smažený hermelín a výhru by dala dceři, která si šetří na auto.

Denisa se předvede ve čtvrtek

Denisa má ráda maliny, ale všichni její kombinaci chutí neocení. Možná je ve hře spíše taktika než opravdové hodnocení jídla. Právě o taktice se bude u jídla mluvit.

Denisa (30) je vedoucí obchodu, spravuje e-shop a stará se o fakturaci. Jejím snem je však vlastní salón. Vydělává si na něj masážemi. Žije s přítelem a mají spolu psa.  Ráda si posedí s kamarádkami nad vínem, nebo si spolu zajdou na jógu.

Páteční Lucka je posedlá hubnutím

Lucka se v minulosti tak vykrmila, že uvažovala o sebevraždě. Proto je pro ni strava velmi důležitá. Jídlem však své hosty moc neoslní. Kritické komentáře na sebe nenechají dlouho čekat.

Lucka (35) pracovala jako prodavačka, dělnice ve výrobě a administrativní pracovnice. Menu sestavila z odlehčených jídel. Běžně jídlo nijak neplánuje a doma se jí to, co se nabízí. Zřejmě to nebude úplně gurmánská jízda.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • autorský text