Nejlepší dramatické thrillery s prvky krimi. Co se natočilo v 21. století

Nejlepší dramatické thrillery s prvky krimi. Co se natočilo v 21. století
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Únosy, vraždy, záhadná zmizení, loupeže a krádeže. Které filmy jsou v oboru krimi ty nejlepší? Některé filmy určitě znáte, podívejte se ale i na další thrillery, které se objevují na žebříčku oblíbených filmů.

Utajený (2005)

Francouzský film režiséra Michaela Hanekeho. Anonym natočí video ulice a domu, kde žijí Anne a Georges. Dostávají tajemné vzkazy, které je vedou zpátky do jejich minulosti. Příběh o vině a svědomí.

Okamžik zlomu (2007)

Hlavní roli obsadil Anthony Hopkins, který ztvárňuje Teda Crawforda. Jeho manželka je mu nevěrná s policistou Robem. Kvůli svému vzteku ji postřelí a Jennifer skončí v nemocnici.  Na místě činu se přizná, u soudu ale tvrdí opak, a to, že je nevinný. Podaří se prokázat jeho vinu nebo vyjde bez trestu?

Americký gangster (2007)

Obchod s drogami, mafie, korupce. Frank Lucas – černá hvězda podsvětí. Příběh o vzestupu, ale zároveň i pádu jednoho z nejvlivnějších mužů podsvětí v New Yorku. Film doplňuje obyčejný policista, který tohoto muže dostane na kolena.

Dřív než půjdu spát (2014)

Nehoda, při které došlo k poškození mozku. To způsobuje Christine každou noc vymazání paměti. Každé ráno zjišťuje, kdo vlastně je. Manžel Ben se jí snaží pomoct fungovat. Jaký úkol hraje psychiatr Edmund?

Zmizelá (2014)

Krimi film natočený podle stejnojmenného románu Gillian Flynnové. Hlavní hrdinka Amy se ztratila v den pátého výročí své svatby s Nickem. Nezmizela dobrovolně. Pátrací akce jsou v plném proudu, podaří se Amy najít živou?

Dívka ve vlaku (2016)

Každý den cesta vlakem. Každý den do práce a z práce. Tak prožívá svůj život Rachel Watson. Z okna vlaku sleduje dům, kde bydlí její exmanžel s novou přítelkyní Annou. V jednom z vedlejších domů dennodenně sleduje mlad manželský pár a závidí jim jejich štěstí. Jednoho dne se však stane svědkem události, která jí změní život od základů.