Bratři Langmajerovi: Jirka a Lukáš, talentovaní sourozenci, kteří se nepotkávají před kamerou ani v soukromí

Bratři Langmajerovi: Jirka a Lukáš, talentovaní sourozenci, kteří se nepotkávají před kamerou ani v soukromí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jiří Langmajer i jeho mladší bratr Lukáš jsou výrazné osobnosti české kultury, i když Lukáš žije trochu ve stínu slavnějšího bratra. Oba zdědili umělecké geny po otci, který byl hudebníkem a oba se také v životě museli poprat se svými démony.

Každý to udělal po svém a zapomněli na to, že by v těžkém životní období mohli zkusit najít oporu jeden v druhém. Nakonec oba své štěstí našli, ale pokud jde o vzájemný vztah, ten zatím na „šťastné finále čeká“.

Jak tvrdil před časem Jirka, oba musí napřed dospět. Jiří Langmajer byl v minulosti vyhlášeným sukničkářem, a to i přesto, že měl manželku a dvě děti. Se svými románky se nijak netajil a jeho manželka Kamila musela být velice tolerantní žena, která úspěšnému a velice žádanému sympaťákovi každou avantýru odpustila. Paradoxně to byl Jiří, kdo z manželství nakonec utekl.  Potkal při natáčení Adélu Gondíkovou a v ten okamžik pro něj na světě jiné ženy přestaly existovat. Láska jako stvořená pro román. A je to už dva roky, co je s Adélou ženatý.

Jiri Langmajer Adela Gondikova
Jiri Langmajer Adela Gondikova, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Z komplikovaného člověka, o kterém jeho okolí tvrdilo, že je arogantní a povýšený, se stal jiný člověk. On sám se netají tím, že mu Adéla změnila život a vlastně ho zachránila, protože i přes úspěšnou hereckou kariéru prožíval období plné smutku a depresí. Možná právě proto byl jeho život plný mejdanů a povrchních známostí, kterými řešil nejistotu o smyslu svého života. Přestože jejich vztahu nikdo moc šancí nedával, nakonec všem vytřeli zrak.

Ale ani svatba v červenci 2019 nebyla dostatečně velkou záminkou, aby se bratři setkali a usmířili.

Ani mladší Lukáš nešel zrovna jednoduchou životní cestou a stejně jako staršímu Jirkovi mu ani skutečnost, že má ženu a děti neurčila životní směr. Tedy donedávna. Jak přiznal, utápěl se v alkoholu, myslel na sebevraždu. Teprve nedávno mu došlo, že kdyby pokračoval ve své destruktivní jízdě, nejspíš by přišel o rodinu a zůstal by na světě sám To byla asi natolik silná motivace, že začal problémy řešit.

Vypadá to, že oba talentovaní herci si po letech své soukromí vyřešili a už jim chybí jen najít společnou řeč. Rozhodně se jim oběma daří v kariéře.

Jirka jde z role do role. Nedávno jsme vám psali o premiéře filmu Minuta věčnosti a o připravovaném pokračování komedie Po čem muži touží 2. Na příští rok je připravená komedie Jiřího Chlumského Špunti na cestě a další komedie Petra Nikolaeva Střídavka. Herec se objeví také v historickém dramatu Fagus Roberta Sedláčka.

Lukáš se loni objevil v komedii 3 Bobule. Role trochu nezodpovědného Jirky se v trilogii Bobule stala zatím jeho nejvýraznější rolí. Lukáš se stal také jednou z hlavních postav primáckého seriálu Slunečná, kde si zahrál postavu Viléma.

Lukáš má stejně jako bratr co nabídnout, o čemž se můžete přesvědčit v tomto úžasném videu.

Zdroj: