3Bobule (2020): Tereza Ramba byla dvojkou zklamána, třetí film prý bude lepší

3Bobule (2020): Tereza Ramba byla dvojkou zklamána, třetí film prý bude lepší
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Komedie z vinařského prostředí 3Bobule by se měla v kinech objevit 12. března příštího roku. Po nevalném přijetí "dvojky" filmaři slibují, že tentokrát diváci zklamáni nebudou. Tvrdí to i představitelka hlavní ženské role Tereza Ramba.

S filmem 2Bobule Tereza podle svých slov moc spokojená nebyla, a rozhodla se proto s postavou Kláry rozloučit. V chystaném snímku vůbec nechtěla hrát, ale názor změnila poté, co si přečetla scénář, pod nímž je tentokrát podepsaný i Matěj Podzimek.

"Myslím, že je to obrovský talent na poli scenáristiky, a tak jsem se nakonec rozhodla to vzít," vysvětlila herečka. 

 

Postavy Honzy a Kláry se podle ní od prvních dvou dílů proměnily; dříve divoké a nadšené dvacátníky už dostihla realita života, starost o rodinu a firmu. Podobné změny ve svém životě ostatně zaznamenává i třicetiletá Tereza: 3Bobule už netočila s dívčím příjmením Voříšková, a navíc byla v jiném stavu, čemuž se scenáristé přizpůsobili. 

Ačkoli snímek 3Bobule zůstává komedií, herečka ho vnímá jako trochu smutný. Určitou hořkost do něho ostatně vnáší už jen hlas zesnulého Václava Postráneckého, který by si byl v třetích Bobulích moc rád zahrál, ale zdravotní stav mu to už nedovolil. Filmaři využili alespoň jeho hlas, a dopřáli mu tak poslední roli jeho života.