Herec Milan Bahul se léčí vlastní močí: Co dalšího nevíte o herci, který řádí jako únosce v seriálu Ultimátum

Herec Milan Bahul se léčí vlastní močí: Co dalšího nevíte o herci, který řádí jako únosce v seriálu Ultimátum
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rodák z Bratislavy se proslavil už před lety seriálem Ordinace v růžové zahradě, kde si zahrál despotického doktora Vladimíra Pusenského. Objevuje se pravidelně v řadě českých filmů a seriálů.

Slovenský herec představuje v novém napínavém seriálu Ultimátum drsňáka Korňana, který se rozhodne vzít spravedlnost do svých rukou. Bahul se před časem magazínu AHA svěřil se svou vášní pro východní filozofii a alternativní medicínu. Herec je propagátorem urinoterapie, která je založená na pití moči a má mít téměř zázračné účinky, ať jde o potírání, klystýr nebo pití.

A kdo je bývalý ženista Korňan?

Ženista ve výslužbě je ve věku, kdy bilancuje, co všechno má v životě za sebou. Když mu došlo, že udělal celou řadu chyb a špatných rozhodnutí, rozhodl se udělat alespoň jednu dobrou věc.

Bohužel nedomyslel, co to bude v důsledku obnášet, a dobrý skutek se pro celou řadu lidí promění v peklo.

Bahut, Zdroj: © Česká televize 

Korňan se rozhodl očistit jméno svého tragicky zesnulého syna. Dodatečně tak chtěl odčinit roli špatného otce.

Jenže brzy zjistil, že to nebude tak jednoduché. Do vysokých politických kruhů, do kterých případ zasahuje, se nebude lehké dostat, aby získat hledané podrobnosti k událostem, které ho zajímají.

Když mu unesený ministr, kterého chtěl jen vystrašit, zkolabuje, neplánovaně tak zatáhne do své hry celou řadu nevinných lidí, kteří se smrtí syna nemají nic společného.

A když se do složitě rozehrané hry o lidské životy připlete ještě komplikovaný policejní vyjednavač, situace se stává chaotickou.

Přežije Korňan svou akci a najde hledanou pravdu?

Milan Bahul, kterému role opravdu sedla, ji ani původně hrát neměl. Původně obsazený byl Roman Luknár, který se ale po několika dnech natáčení vážně zranil a Bahul tak přišel už do zahájeného projektu na jeho místo.

Na roli se nijak zvlášť nepřipravoval, protože Korňan není žádný extrémista a situace, ve které se ocitl, ho zaskočila. Jednal chaoticky a vlastně musel celou dobu improvizovat. K tomu měl jen pár balíčků trhavin, armádní výcvik a fanatické odhodlání pro svou „dobrou věc“.

Zdroje článku: