Seriál Ultimátum: Využije Ester Geislerová příležitosti a dostihne v popularitě sestru?

Seriál Ultimátum: Využije Ester Geislerová příležitosti a dostihne v popularitě sestru?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ester Geislerová si v novém a nadějně vypadajícím seriálu zahrála roli Lenky, přítelkyně policejního vyjednavače Dana Andrika, kterého ztvárnil slovenský populární herec Ján Koleník, který je oblíbený i u českých režisérů.

Charakter postavy, kterou Geislerová vytvořila

Lenka se snaží navenek působit jako silná a vyrovnaná žena, ve skutečnosti celý svůj život v někom hledá oporu. A vybrala si Dana, kvůli kterému opustila svůj starý domov. Věřila, že právě on bude ten pevný bod v jejím životě.

A co víc, čeká s ním neplánovaně dítě a doufá, že právě novým členem jejich společné domácnosti se Dano začne více věnovat rodině. Kvůli práci ji nejen zanedbává, ale náročná profese si vybírá daň na jeho duševním zdraví.

Oba budou muset projít nejtěžší životní zkouškou, když se Lenka stane součástí jeho práce.

A co si myslí o své roli herečka Ester Geislerová?

Ester se na první pohled zalíbilo hrát v akčním seriálu, navíc v tak velké produkci. Lákavá pro ni byla i spolupráce s Jánem Koleníkem a Alenou Mihulovou. Navíc si mohla rozšířit svůj herecký rejstřík.

S režisérem Michalem Kollárem to nebyla její první spolupráce a moc se těšila, jak se oba po pracovní stránce po předchozí spolupráci ve filmu Dům změnili. Během natáčení ji překvapil svou zapáleností pro projekt a pekelným soustředěním.

Není lehké udržet v hlavě všechny akce, které se v akčním seriálu odehrávají najednou. A nemyslím jen akční scény, ale i osobní rovinu různých traumat mnoha postav v seriálu.

Ester si roli těhotné unesené přítelkyně policajta užívala, protože Lenka je běžná ženská, která chce mít své jisté zázemí, ale zároveň si do vztahu s mužem přináší balíček traumat z minulosti.

Ester Geislerová, Zdroj: © Česká televize

Lenka se s Danem potkala někde na večírku, rychle došlo k vzájemnému vzplanutí. Oba se pak museli rozhodnout, zda je těhotenství dostatečný důvod, aby spolu zkusili žít. To dává postavě Dana další rozměr, protože bude muset řešit kromě pracovních povinností i ty otcovské.

Seriálovou matku Lence vytvořila oblíbená a často oceňovaná Alena Mihulová. Co na svou seriálovou matku říká Aster?

Alena Mihulová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Alena je božská a má neskutečné charisma a kouzlo. Samozřejmě jsme si hned sedly a našly společnou notu. Hraje se s ní skvěle, jelikož ona vlastně nehraje, ale žije svou postavou, čímž vás úplně strhne.

Ester si také velice užila seriálové těhotenství. Sama je matkou dvojčat a líbilo se jí vrátit se alespoň před kamerou do období před porodem. V seriálu ji nakonec čeká i porod a ten si užila spolu s kameramanem, který je otcem čtyř dětí.

Ester zavzpomínala na své rizikové těhotenství, jak moc byla citlivá a bála se o děti a připomněla i množství budoucích matek z Ukrajiny, které musí v této zlé době řešit svou národní tragédii a snažit se i přesto dostat do bezpečí, kde by mohly své děti přivést na svět.

Zdroj článku: