Tvoje tvář má známý hlas: Televize Nova získala pro hudební projekt hvězdy primáckého seriálu Slunečná

Tvoje tvář má známý hlas: Televize Nova získala pro hudební projekt hvězdy primáckého seriálu Slunečná
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Úspěšná show Tvoje tvář má známý hlas se vrací na televizní obrazovky. Dočkáme se změn v porotě i nových soutěžních tváří. Kdo se představí v sedmém ročníku a co na svou účast říkají samotní aktéři?

Nové tváře populární show

Divácky oblíbený pořad se na obrazovkách objeví už 5. září. Konat se bude sedmý ročník a aktuálně už známe osmičku účinkujících.

Těšit se můžeme na moderátora, herce a zpěváka Bořka Slezáčka, představí se finalistka Miss 2015 Andrea Kalousová. Nova dále vsadila na herečku Eriku Stárkovou, zpěváka Alberta Černého i zpěvačku Báru Basikovou. Osazenstvo „Tváře“ pak doplní herečka Jitka Čvančarová, muzikant Jordan Haj a muzikálový herec Martin Schreiner.

Reakce čerstvých účastníků přitom byly různé. Erika Stárková byla nadšená. To Albert Černý nezakrýval rozpaky. Účinkování v Tváři si rozmýšlel a na nabídku kývl teprve tehdy, když si připadal dostatečně připravený.

Diváci se také dočkají změny moderátora. Ondřeje Sokola, který další účinkování odmítl, vystřídá Vladimír Polívka. O oblíbeného moderátora však jeho fanoušci tak zcela nepřijdou. Sokol totiž tentokrát usedne do porotcovského křesla.

Škatulata, hejbejte se

Oba si přitom svorně svůj úkol pochvalovali. Vladimír Polívka řekl, že je mu úloha moderátora příjemná a chce být soutěžícím oporou. Ondřej Sokol zase prohlásil, že se těší na odlišný úkol, jehož se mu aktuálně dostalo. Hodnotit bude tentokrát výkon svých kolegů a evidentně se populární moderátor této disciplíny nelekl.

Spolu s ním se v porotě objeví herečka a zpěvačka Eva Burešová, která si v minulosti show vyzkoušela jako soutěžící, konkrétně v páté řadě. Trio doplní herec a bavič Aleš Háma. Koučem se stane další osvědčená tvář celého konceptu – Jan Cina. Ten druhou sérii dokonce vyhrál.

Všímavým médiím nemohla uniknout zajímavá skutečnost: Eva Burešová i Vladimír Polívka jsou aktuálně hvězdami seriálu Slunečná vysílaného na konkurenční televizi Prima. Chystá se snad Nova na tuhý konkurenční boj o diváka a přetahuje ty největší hvězdy? Podle všeho to tak vypadá.