Kristýna Leichtová brání Martu z Agrometalu. Je to nabroušená, ale normální ženská

Kristýna Leichtová brání Martu z Agrometalu. Je to nabroušená, ale normální ženská
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
První epizoda osmidílné primácké novinky Agrometal zatím u diváků příliš nezabodovala. Seriál nicméně slibuje humor a nabízí řadu hereckých hvězd, mezi nimi i sympatickou Kristýnu Leichtovou. Herečka známá např. z Gymplu s (r)učením omezeným nebo ze Sex O'Clock v něm hraje ráznou Martu.

První epizoda Agrometalu nenadchla. Na zábavu se ale vyplatí počkat

Nový komediální seriál FTV Prima, zasazený do prostředí současného českého venkova, slibuje zábavnou podívanou plnou legrace a nadsázky. Osmidílný počin režiséra Karla Janáka, jenž stojí za mnoha pěknými pohádkami (Dvanáct měsíčků, Korunní princ, O vánoční hvězdě aj.) a takovými peckami, jako jsou Snowboarďáci Rafťáci, však zatím u diváků budí spíše rozpaky a nelibost. První epizoda Agrometalu s podtitulem Soutěž byla odvysílána 13. května 2023 a na Česko-Slovenské filmové databázi vysloužila seriálu nepříliš vábné hodnocení 24 %.

„Já bych si přál, aby si tento seriál diváci hlavně užili. Mým úkolem bylo oslovit široké publikum, aby si tam zkrátka každý našel to své, a moc doufám, že se nám to podaří,“ pronesl přitom Karel Janák.

Divákům teď zřejmě také nezbývá než doufat, že se to zlepší a že příběh dostane grády. Vychvaluje ho ostatně i režisérova manželka a producentka seriálu, Romana Goščíková, která se ujme jedné z komediálních rolí. K obrazovkám jistě nalákají i další známá jména, mezi které patří Lukáš Příkazký, Petr Stach, Jaroslav Plesl, Matouš Ruml, Patricie Pagáčová nebo třeba Kristýna Leichtová.

Marta je vlastně pozitivní role, říká její představitelka

Kristýna Leichtová, známá např. z 1. MISE, Ohnivýho kuřete nebo Comebacku, si v seriálu Agrometal zahraje Martu, jednu z hlavních postav, která už v prvním díle působila docela nabroušeně. Podle hereččina názoru jde ale o pozitivní roli, jak ostatně prozradila v rozhovoru pro eXtra.cz. „Ze začátku asi nebude úplně působit, ale je to taková normální ženská, která chce od chlapa trošičku víc.“ Vzápětí svůj výrok maličko poupravila: „Moje postava je žena, která chce mít toho chlapa takového, jaký byl předtím, než se spolu dali dohromady. Toho, co obletuje a vymýšlí, dělá překvapení a podobné věci. Pak se radikálně změní, když už je ve vztahu.“

Kristýna Leichtová (vpravo) jako Marta
Kristýna Leichtová (vpravo) jako Marta | Zdroj: FTV Prima

Vztahy ale nikdy nejsou jen o nošení dárečků a romantických gestech. Každý si v nich dříve či později projde podobnou proměnou. I samotná Kristýna Leichtová má v tomto směru nemalé zkušenosti. Dvojnásobná máma teď však zažívá radostné období. Mateřskou roli se jí daří skloubit s pracovním vytížením vcelku dobře a zvládá i časté cestování. Naopak si spíše nedokáže představit, že by žila na jednom místě. Je zvyklá mít prakticky pořád zabalené kufry.

Vždycky ale šťastná nebyla. V pubertě si prošla traumatem, když byla zneužita. Dnes už o tom dokáže mluvit, šíří osvětu a podporuje určité spolky, které v tomto ohledu pomáhají.

Zdroje článku: