Fotokvíz: Poznejte podle fotek psance na motorce i další muže ze seriálu Odpadlík

Fotokvíz: Poznejte podle fotek psance na motorce i další muže ze seriálu Odpadlík
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vymazlená motorka, vlasy vlající ve větru, nějaké to tetování a vypracované svaly, to byly některé z hlavních znaků hrdiny seriálu Odpadlík. Akční pecka z 90. let však zahrnovala i další zajímavé muže. Pokud si na ně pamatujete, bude pro vás následující fotokvíz jistě hračkou.

Akční americký seriál Odpadlík z let 1992 až 1997 patřil svého času k nejsledovanějším. Vysílal se současně ve stovce zemí po celém světě a byl nadabován do dvanácti jazyků. V tomto směru mu tak může konkurovat jedině Pobřežní hlídka (1989–2001), která si drží zápis v Guinessově knize rekordů jako vůbec nejsledovanější seriál.

Věděli jste, že slavný motocykl hlavního hrdiny ze seriálu Odpadlík patří ve skutečnosti jeho představiteli? Nebo že roli největšího záporáka si zahrál sám autor a producent seriálu? Ještě dnes, po všech těch letech, se najdou zajímavé postřehy, kterými by nás Odpadlík mohl překvapit. Ačkoli se příběh policisty, z něhož se stal uprchlý lovec lidí, nikdy nesetkal s výraznějším úspěchem u kritiky, dočkal se 110 epizod.

Od vás teď – coby od věrných fanoušků téhle podívané – očekáváme, že si ještě vzpomenete na muže, kteří se v seriálu objevili, a podle fotek je přiřadíte ke správným jménům.

Doufáme, že ať už jste ve fotokvízu chybovali nebo ne, užili jste si příjemně strávenou chvíli. Odreagujte se u dalších našich kvízů, v nichž si můžete ověřit nejen to, jak spolehlivou máte paměť, ale i to, jak dobré máte znalosti.

Zdroje článku: