Nejlepší bijáky, co byly natočeny i v Německu. Znáte je?

Nejlepší bijáky, co byly natočeny i v Německu. Znáte je?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Německá koprodukce se může pochlubit skutečnými poklady. Patří tyto filmové skvosty i mezi vaše oblíbené? Zde jsou ty nejlepší německé filmy, co kdy byly natočeny.

Gran Torino

Film s Clintem Eastwoodem vznikl v roce 2008 a vypráví příběh neústupného válečného veterána, který si uvědomuje, že na nový svět už mu jeho síly nestačí. Je nucen být konfrontován se svými předsudky. Jeho sousedy nahradili imigranti různého etického původu. Celý jeho život se náhle změní, když se mu někdo pokusí ukrást jeho oblíbené auto Gran Torino.

Rivalové

Filmová chuťovka z roku 2013, kterou si vychutnají nejen fanoušci závodů Formule 1. Chris Hemsworth v roli legendárního jezdce Nikiho Laudy – to je prostě příběh, který musíte vidět! Koprodukční film, na kterém se podílelo i Německo, je jasná pecka!

Pianista

Oscary ověnčený filmový hit z roku 2002 rozhodně patří mezi filmy, které by měl vidět každý z nás. Silný příběh Wladyslawa Szpilmana, který je uznávaným interpretem Chopinových skladeb, se náhle změní, když je v roce 1939 Polsko napadeno německými vojsky a rozjíždí se nacistická mašinérie. Jak se změní život celé jeho rodiny? O režii tohoto snímku se zasloužil Roman Polanski. Není třeba dodávat více!

Viděli jste tyto tři koprodukční filmy? Jak na vás zapůsobily a patří mezi vaše oblíbené snímky?