Barbora Černá ze ZOO bude běhat ze seriálu do seriálu. Mámu jí bude hrát ikonická Arabela

Barbora Černá ze ZOO bude běhat ze seriálu do seriálu. Mámu jí bude hrát ikonická Arabela
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
První série seriálu Hořký svět se dělila o diváky s reality show MasterChef. I tak měl seriál sledovanost +700 tisíc diváků. Pilotní epizoda měla dokonce přes milion diváků. Hořký svět si, na rozdíl od propagované Pálavy, dokázal diváky udržet, a tak není divu, že se chystá dalších 8 dílů.

Pokračování Hořkého světa opět diváky zavede do rodinného pivovaru Sázava, kde se konečně daří vařit dobré a prodejné pivo. Na jeho chodu je znát, že se do vaření piva zapojily ženy. A ještě se přidá jedna navíc. V roli ztracené matky a manželky Jany se před kameru postaví Jana Nagyová, která se nedávno rozhodla, že opráší své herecké zkušenosti, které získala hlavně při natáčení pohádkového seriálu Arabela.

Jana Nagyová v nové roli
Jana Nagyová v nové roli | Zdroj: FTV Prima

Štěpán (Matouš Ruml) a Veronika (Berenika Kohoutová) nakonec manželskou krizi ustáli a opět k sobě našli cestu. Syn Honzík se smířil s tím, že z něj nebude olympijská legenda, a našel zálibu v kreslení. Sládek Bořek (Bolek Polívka) si prošel protialkoholním léčením, usmířil se s dávnou láskou Marií (Eva Holubová) a smířil se s tím, že má dceru Terezu (Barbora Černá), která zdědila nejen jeho zálibu pro vaření piva, ale i tvrdohlavost prosadit si své nápady. Michal (Jakub Štáfek) se cítil v domácím pivovaru přehlížený, ale své místo našel u konkurence a zdálo se, že je konečně spokojený.

Nová postava

Rodinnému pivovaru se daří a velká dřina všech zúčastněných je odměněná. Poptávka po pivu z malovýroby se zvyšuje, Štěpánovi zvoní jeden telefon za druhým a Tereza s Bořkem ani nestíhají vařit. Marie trvá na tom, že se o pivovar nechce starat, protože má Bořka, s nímž by si ráda užila klidné stáří.

Tereza se vydává na soutěže a pivní festivaly. Na jednom z nich ji vyhledá její matka Jana (Jana Nagyová), kterou léta neviděla.

 Nabídka na natáčení seriálu Hořký svět pro mě byla velké překvapení a radost. Seriál jsem tady netočila čtyřicet let. Arabela vznikala v roce 1980, pak ještě nějaké inscenace, televize…  Ale seriál žádný. Pivo mám ráda, budu velmi angažovaná úspěšná manažerka, která zároveň bojuje se svým zdravotním stavem. Je to velmi zajímavá role,

rozpovídala se během natáčení Jana Nagyová.

Nová postava trochu rozvíří poklidné ovzduší. Přece jen je to manželka Bořka. S Bolkem Polívkou se Jana Nagyová potkala už při natáčení pohádky Princ Mamánek před dvěma lety.

Po dvou letech se tak opět scházíme před kamerou. Teď to bude můj partner, manžel, velmi jsem se těšila také na paní Holubovou, se kterou jsem se pracovně potkala poprvé. Ona si myslí, že ho chci zpátky, ale já jdu do pivovaru, protože mě o to požádá dcera Tereza, abych jí pomohla a všechno se rozběhlo, marketing, prodej a tak dále,

popisuje svoji úlohu herečka, která na natáčení létá z německého Düsseldorfu.

Barbora je nadšená, že má za maminku seriálovou Arabelu, kterou si pamatuje z dětství spolu s kouzelným prstenem. Měla ji za svůj idol. Z herečky byla mile překvapená, ocenila její charisma a pohádkovou auru. Ocenila i krásu své seriálové maminky.

Sympatie jsou vzájemné

Jana Nagyová komplimenty své seriálové dceři vrací.

 Báru jsem při prvním setkání vzala do náruče jako svou vlastní dceru. Vyzařuje z ní obrovská euforie, radost, prostě život,

prozrazuje nová posila seriálu Hořký svět, který se pro diváky nyní připravuje.

O nasazení nové série televize Prima budeme včas informovat.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • Autorský text