Dnes večer v Ulici dostane Anežka zajímavou nabídku

Dnes večer v Ulici dostane Anežka zajímavou nabídku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Anežka dostane od Skyler nabídku vyrazit do Evropy a hlídat Chrise. Z toho tedy její rodiče radostí neskáčou. Ani Pavlíkovi není do zpěvu, když mu Vendula začne zase vyčítat, že jí věnuje málo pozornosti. Alespoň neskládá verše o cizí ženě – na rozdíl od Miloše.

Čím Skyler nemile překvapí manžele Klímovy?

Iva a Vítek chtějí Anežku odměnit za to, že zvítězila v národním kole ekologické olympiády. Ani trochu se jim ale nezamlouvá dceřin nápad na příhodný dárek. Anežce totiž zničehonic zavolá Skyler a nabídne jí, aby s ní a s Frantou vyrazila v létě na turné po festivalech. S tím, že v případě potřeby pohlídá Chrise. Takže jí vlastně učinila stejnou nabídku, jakou prve dostala Bára.

Anežka hýří nadšením, ale rodiče nepovažují za vhodné, aby jejich čtrnáctiletá dcera trajdala někde po Evropě. Mezitím začne Bára uvažovat, zda se přece jenom neunáhlila, když předtím Skyler odmítla. Dospěje k elegantnímu řešení – co kdyby Anežka jela a ona ji jako spolehlivá starší sestra doprovázela?

Jak Lumír zavaří Pavlíkovi?

Lumír předvádí Vendule dárek, který pořídil pro Kateřinu. Paní hospodská se mu nedávno zmínila, že by kvůli práci uvítala krém na ruce, a tak jí koupil balíček kosmetiky. Vendula obdivuje Lumírův zápal a zamilovanost. Pavlík si naopak v jejích očích dost pohoršil. Kéž by se o ni také takhle zajímal a občas jí věnoval třeba květiny nebo udělal nějaké romantické gesto. Místo toho akorát nosí domů uzeniny, což je sice fajn, ale romantika z toho zrovna nekouká. Pavlík začne vinit Lumíra, že to s dárky pro Kateřinu přehání, a on teď kvůli němu vypadá blbě. Naštěstí mu Lumča alespoň doporučí pěkné a cenově dostupné květinářství.

Vendula vyčiní Pavlíkovi, Zdroj: TV Nova

Udrží Eva okouzleného Miloše na uzdě?

Eva tuší, že si Miloš našel další novou múzu, a nejdřív podezírá Ivu. Nebylo by to koneckonců nic nečekaného, Miloš se zatím vždycky zakoukal do manželek svých kamarádů – do Aničky a také do Justine. Iva jí ale přísahá, že ona v Milošově hledáčku rozhodně není. Sama se domnívá, že by mohlo jít o Ditu, Vítkovu kamarádku z banky. V každém případě si Eva hodlá Miloše pěkně pohlídat.

Zdroj článku:
  • Autorský text