ZOO: Nejdřív otravná spolubydlící, teď nejlepší kamarádka. Vzpomínáte na začátky Sid a Viky?

ZOO: Nejdřív otravná spolubydlící, teď nejlepší kamarádka. Vzpomínáte na začátky Sid a Viky?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak se říká „Co se škádlívá, to se rádo mívá“. Tohle přísloví platí v seriálu ZOO hned na několik dvojic, a to nejen těch partnerských, ale i kamarádských. Vždyť vztah Viky a Marka je jedno velké škádlení. A co když si vzpomenete na začátky Viky a Sid, ty taky nebyly jen růžové, ale spíš naopak to vypadalo, že si holky vůbec nesedly. Pamatujete, jak začalo jejich přátelství?

Viky Janečková by byla nejspokojenější, kdyby mohla bydlet sama. Jenže finanční problémy jí donutily si najít spolubydlící. Tou se, jak již víme stala Sid Novotná, ale jejich první společné setkání nedopadlo zrovna slavně.

Sid na první setkání s Viky v jejím bytě dorazila strašně pozdě. Zdržela se totiž na letišti, kde hrála na svou rodinu, že odlétá do školy v L.A. Jenže Viky zrovna pospíchala na jednání k soudu, kde měla řešit spory s Kamilem.

Viky pustila Sid do bytu, bez pozdravu jí vynadala a řekla jí, kde je její pokoj a klíče a že vše vyřeší večer. Pak naštvaně odešla a spěchala k soudu. Kvůli jejímu zpoždění, a navíc zásahu nezbedných dětí Petra Kříže se celé jednání odročilo, a to znamenalo pro Viky jen další starosti.

Svou naštvanost si tak oprávněně vylije na spolubydlící Sid a nemá vůbec náladu na to, se s ní nějak dále seznamovala Hodlá jí v bytě pouze tolerovat, aby měla peníze z nájmu. Ukáže se ale, že Sid nejspíš práci v ZOO nezíská a bude se muset stěhovat. Viky to sice přidělá další starosti s hledáním dalšího nájemníka, ale je ráda, že Sid odejde a dává jí to jasně najevo. Nakonec samozřejmě Sid u Viky zůstane a společně se spřátelí.

Jednání se odročilo, a to znamenalo pro Viky jen další starosti, Zdroj: FTV Prima

Sid ukáže Viky, že i když je z bohaté rodiny, tak nemá na růžích ustláno. Neustále musí bojovat s nároky babičky i zbytku rodiny na to, co a jak by měla ve svém životě dělat. Anička má ale srdce na správném místě a za své sny je ochotná se všeho vzdát a vybudovat si je úplně od nuly a bez pomoci rodiny.

Viky zase přesvědčí Aničku, že sice působí na první pohled jako drsná holka, která se s ničím nemaže, ve skutečnosti je ale milá holka, která pro své nejbližší udělá vše, co je v jejich silách.

Společně zažívají kamarádky dobré okamžiky plné smíchu, ale i pády a slzy. Svěřují se jedna druhé o svých láskách a podporují se v tom, aby si šly za svými sny. Viky se dokonce postaví za Aničky v době, kdy jí otec Viky okrade o rodinné náušnice. Ačkoliv Anna nechce dělat Viky zle, ta nelení a vlastního otce nahlásí kvůli Aničce policii a díky tomu se Anče ztracené náušnice vrátí.

V nových dílech můžeme sledovat, jak se Viky popere se ztrátou Petra, který stále miluje Alex. Viky se bude snažit jeho srdce získat sama za sebe, ale Petr v ní zatím to, co miluje na Alex vidět nedokáže. Sid jí bude oporou i ve chvíli, když zjistí, že s Petrem čeká dítě.

I Viky, která prožívá náročné období je ale Anče oporou a motivuje jí, aby dala šanci Adamovi, protože je dobrý chlap a k Aničce se hodí. Vždyť již dříve díky Viky Anička opustila Alberta Poláka, protože dobře poznala, že Aničku jen zneužívá a nemiluje jí.

Budou spolu kamarádky i nadále vycházet a co s jejich vztahem udělá Viktoriino těhotenství? Nezmizí Viky ze seriálu ZOO a tak i ze života Aničky? To vše se dozvíme v další řadě seriálu ZOO, který opět běží na obrazovkách Primy.

Zdroj článku:
  • autorský text