Čtvrteční Ulice: Iva je v sevření manželů Duškových a Vanda podlehne hráčskému opojení

Čtvrteční Ulice: Iva je v sevření manželů Duškových a Vanda podlehne hráčskému opojení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jestlipak si Iva ve 4424. díle Ulice uvědomí, že se ocitla mezi dvěma mlýnskými kameny? Těmi kameny jsou manželé Duškovi, kteří si k ní chodí léčit své šrámy, které utrpěli v manželství. Jenže jeden druhého moc nemusí a pomoc potřebuje hlavně Žofka. Dalším adeptem na pomoc je i Vanda... ta si to však nikdy nepřipustí. 

Vlastní děti už Ivu tolik nepotřebují, ta ale potřebuje někoho, o koho by pečovala. Prvním jejím případem byl Kaštan, kterého si sama dodávkou srazila. Další na řadě je rodina Duškových. Ivě leží na srdci blaho Žofky. O tu má starost, a tak chtě nechtě udržuje kontakt s paní Duškovou. Do toho se přidal i pan Dušek, a tak má Iva rozhodně co dělat.

Nejhorší na tom je fakt, že se musí snažit o to, aby se ti dva nepotkali.

O to víc to teď bude mít těžší, když jí Dušková nabídla tykání.

Co si o tom všem má myslet? A zvládne hrát takhle na všechny strany? Nebo se to pokazí a Žofka, která rozhodně není ve své kůži, už nebude moct ani k Michalovi? Ten má na ni totiž léčebný účinek. 

Vanda je v pěkné bryndě. Místo, aby makala jako šroub na grantu, který Luděk své budoucí ženě svěřil, je v kasinu čím dál tím častěji. To čeká, že bohatství, na které Luděk dřel celý život, ona vydělá přes noc? Je nezodpovědná, a kdo chce víc, nebude mít nic. Vždyť i terapeutka Julie Kristýnu varovala před tím, že horoskopy jsou úplná blbost. Jsou pro lidi, kteří si sami moc nevěří. Vandu prokoukla na první dobrou.

Problém je, že Vanda o sobě nepochybuje. Bere svou dřívější výhru, respektive to, co z ní zbylo a jde vydělávat. Jenže vše prohraje. Když z kasina rozčíleně odchází, slibuje, že si pro své peníze zaručeně přijde. Luděk s Blankou mezitím Adama podporují v cestě do Houstonu a rovněž mu slibují i finanční podporu. Jen aby měl pak Luděk kam sáhnout, když na to přijde. Tak to vypadá, že Vanda svatební šaty potřebovat nebude. Místo toho si sama ušije z ostudy kabát. 

Zdroj článku:
  • Autorský text