Malí uličníci ze ZOO: Petrovy děti kazí svatební přípravy

Malí uličníci ze ZOO: Petrovy děti kazí svatební přípravy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušci seriálu Zoo jásají! Nejnovější díly si už teď mohou pustit online, přestože v televizi budou dostupné až po prázdninách. Dopřejte si předpremiérovou podívanou třeba na to, jak Sofinka s Benem ničí Markétiny svatební šaty.

Jak se zbavit nevěsty?

Ve 44. epizodě, příhodně nazvané Svatba s překvapením, se polepšení andílci Ben a Sofie znovu proměnili v zákeřné nezbedníky. Z toho, jak si vychutnávali lahodné svatební koláčky, by se dalo usuzovat, že se s tátovou zítřejší veselkou smířili.

Opak je pravdou. Celý den byli bez nálady a Viky nemusela dlouho dumat, aby odhalila pravý důvod. Svatba jako taková by dětem nevadila. Jen ať se táta klidně ožení! Ale proboha, musí to být zrovna s Markétou? Bylo by přece mnohem lepší, kdyby se jejich novou maminkou mohla stát Viky! Ta se snažila dětem rozumně domluvit a ujistit je, že všechno dobře dopadne a že je správné dát Markétě šanci. Ben a Sofie však dospěli k jinému závěru – budou to muset vzít do vlastních rukou a svatbu překazit!

Proměníme šaty v konfety…

Když se žárlivá Markéta v doprovodu povedené kamarádky Lilly rozhodla uprostřed noci narušit Petrovu rozlučku se svobodou, Ben její nepřítomnosti okamžitě využil. Ukořistil svatební šaty a vzbudil Sofii, aby mu je pomohla nemilosrdně zničit. Bez nich se nevěsta vdát nemůže a svatba se bude muset zrušit. Dokonale ďábelský plán! Ale jak se ukázalo, i ten měl svoje mouchy, když Danuše vešla k vnoučatům do pokoje a načapala je, jak jemnou látku devastují za pomoci nůžek. Ještě štěstí, že mají Křížovi známosti se šikovnou švadlenou…

Danuše (herečka Tereza Brodská), Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Složte zbraně, děti!

Viky přispěchala, aby zachránila situaci a zároveň udělila dětem ještě jednu lekci. Museli jí slíbit, že se nebudou nadále snažit svatbu překazit ani na ni nadávat. Život se vždycky nevyvíjí tak, jak bychom si přáli, ale s tím se zkrátka musíme vyrovnat. Ačkoli jí při tom jistě krvácelo srdce, udělala vše, co bylo v jejích silách, aby šaty opravila a nenápadně propašovala na původní místo. Dětem pak nezbylo nic jiného, než se založenýma rukama a otrávenými výrazy sledovat, jak si táta vede Markétu k oltáři. Jak to ale celé nakonec dopadlo? Inu, to už je jiný příběh…

Zdroj článku:
  • autorský text