ZOO: Má Albert u Sid ještě šanci?

ZOO: Má Albert u Sid ještě šanci?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak je to mezi Sid a Albertem? Zastrašil ji Albert nadobro? Anebo má ještě dveře k jejímu srdci pootevřené? Jistě víme jen to, že to nebude chtít jen tak vzdát! 

Vztah mezi Albertem a Sid netrval příliš dlouho, a to i přes veškerou Albertovu snahu. Když tento bohatý sukničkář zjistil, že je Anička vlastně Sidonie Anna Novotná, zapojil všechny své zbraně, aby se dostal k jejímu srdci a taky tučnému kontu její rodiny. Tentokrát mu však jeho hezký vzhled a peníze v kapse nestačily. Aničku si sice nejprve získal, ale zase o ni brzo přišel. Albert totiž udělal několik chyb, díky kterým o něm Sid začala pochybovat. Když pak už trochu zoufale začal tlačit na pilu a stále se zmiňoval o jejich možném sňatku, zpozorněla.

Sid začala o Albertovi pochybovat a měla k tomu důvod, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Přemýšlela nad tím, zda Albert neprokoukl její tajemství a nesnaží se tak spíš o její věno. Její nejistotu vyřešila náhoda. Z nebezpečné situace ji zachránil Adam Haďák Hruška a Anička se mu odvděčila spontánním polibkem. Po opětované puse si uvědomila, že k Adamovi něco cítí a že by chtěla jejich vztah rozvíjet. A protože není zlá, ani vypočítává, tak se hned poté s Albertem rozešla.

Albert ale není hloupý a snažil se Aničku přesvědčit, že ji má skutečně rád a že na ni počká, tak dlouho, jak to jen bude potřeba. V současnosti se ji snaží pomáhat a být jí kamarádem. Nenechává však nic náhodě a cestu k Sid si vytváří i přes její rodinu. Například tak, že se na ně snaží udělat dobrý dojem při pracovních schůzkách.

Musíme tedy uznat, že na to jde Albert chytře. S Haďákem to navíc Anička rozhodně nebude mít jednoduché. Jak jsme si všichni všimli, Adamovi to v osobním životě moc nejde a mezilidské vztahy jsou zcela mimo jeho komfortní zónu. Je jen otázka času, kdy něco pokazí. A právě na to Albert čeká. Objeví se pak jako rytíř na bílém koni, aby mohl Sid nabídnout rameno pro pláč a připomenout, že to on je ten, co který je pro ni ten pravý. Co myslíte, vyjdou mu jeho plány, anebo se i tentokrát přepočítal? 

Zdroj článku:
  • Autorský text