Výměna manželek (17): Na účast v reality show kývl zpěvák Jan Bendig, který na deset dní odjel dělat manželku do Žatce

Výměna manželek (17): Na účast v reality show kývl zpěvák Jan Bendig, který na deset dní odjel dělat manželku do Žatce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Honzu Bendiga má ráda především mladá generace, která jeho kariéru sleduje už od účasti v Superstar v roce 2009. Honza (27) a jeho přítel Lukáš Rejmon (35), který je zároveň jeho manažerem, spolu žijí v rodinném domě v Trnové, kam se před časem odstěhovali z pronajatého bytu na Žižkově.

Společnost jim dělají tři psi a za sousedku mají Moniku Bagárovou.

Honza by chtěl velkou rodinu, a tak doufal, že si ve Výměně manželek vyzkouší, jak by mu to šlo. Sám pochází z velké rodiny. Kdyby to bylo možné, určitě by chtěl poskytnout domov potřebným dětem.

Na deset dní se ocitl v romské domácnosti, se třemi odrostlými dětmi, které nevěřily vlastním očím, že mají doma svého idola a co teprve, když jim dokonce vyvařoval. Honza se rád stará o domácnost a rád vaří, takže si pobyt všichni užili. Spokojený s ním byl i přísný Štefan (52), který je doma jasnou autoritou.

V Žatci, kde má Bendig silnou základnu fanoušku, se jeho návštěva neutajila a davy ho pronásledovaly na každém kroku. To si užívala hlavně jeho dočasná třináctiletá dcera Sindy.

Bendig s partnerem, Zdroj: Pavel Gvužď / Nextfoto

Růžena (48), která je zvyklá poskytovat své početné rodině, do které patří ještě další 4 dospělé děti a 9 vnoučat, kompletní péči, si v nové domácnosti odpočinula a Lukáš ji dopřál péči u kadeřníka a vzal ji do gay klubu.

Když došlo v domácnostech k výměně režimu, tak se v Žatci museli do chodu domácnosti zapojit i osmnáctiletí synové, kteří nejsou jinak zvyklí si ani udělat čaj k snídani.  

Na závěrečném posezení byla trochu nuda, protože všichni byli spokojení.

Vyvstává otázka, zda se nenajdou zajímavější rodiny, které mají co řešit. Dnešní výměna možná udělala radost fanouškům Jana Bendiga, ale ostatní nejspíš u televize usínali. Fungující gay partnerství nebo pospolitost romské rodiny už jsou témata, které se v reality show řeší opakovaně a v poslední době hodně často. Že by docházely rodiny se zajímavými životními příběhy?

 

Zdroj:

  • autorský článek