Bude soužití Franty a Báry klapat? Ustojí jejich vztah další těžkou zkoušku?

Bude soužití Franty a Báry klapat? Ustojí jejich vztah další těžkou zkoušku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vztah mezi Frantou a Bárou byl už od začátku trochu složitý. Bára byla totiž obětí znásilnění, a tak bylo pro ni dlouho nepředstavitelné se k jinému muži třeba jen přiblížit. Jenže Franta se nevzdával a postupem času si získával Bářinu důvěru, až si nakonec získal i její srdce.

Od té doby svůj vztah budovali a byli spolu šťastní. Jenže pak se Frantovi po dlouhé době vrátila do života jeho bývalá přítelkyně Skyler. Vídali se spolu sice i předtím, výhradně však kvůli jejich společnému synovi. Žádné vřelé vztahy spolu neměli.

To se ale ještě před koncem 17. sezóny změnilo. Skyler s Frantou navázali pracovní spolupráci a jejich vztahy se rapidně zlepšily. No a přiznejme si, která žena by alespoň trochu nežárlila na bývalou přítelkyni svého kluka? Tak není divu, že ani Bára nebyla nadšená, že se Franta se Skyler vídají tak často. Toto tedy byla jedna z prvních zkoušek jejich vztahu. Bára ale nakonec polkla hrdost a rozhodla se Frantovi věřit. Po společně strávené dovolené se rozhodli společně nastěhovat do bytu po Bedřichovi. Společné bydlení je zkouška pro každý pár.

Zdroj: TV Nova

A přestože už spolu Franta s Bárou chvíli bydleli jako spolubydlící, tak tohle je přece jenom něco jiného. Jak spolu dokážou fungovat dennodenně v jednom bytě? První dny jsou zalité sluncem a vypadá to, že všechno půjde hladce.

Jenže se na scéně opět objevuje Frantova bývalá, Skyler. Ta se rozešla se svým přítelem a nemá kam jít. Báry je jí líto a nabídne jí, aby u nich na chvíli zůstala. Tedy do té doby, než si něco najde. Jenže jak dlouho to nakonec bude? Už teď je jasné, že bude Skyler narušovat jejich soukromí. a tak jejich dosavadní klidné soužití projde další těžkou zkouškou. Jak moc Skyler zasáhne do jejich vztahu? Dokázal by Franta Báru podvést, anebo všechno nakonec dobře dopadne? To vše se brzy dozvíme, tak se pojďme dívat!  

Zdroj článku:
  • Autorský text