Ulice: Mezi Bárou a Brunem visí 9 tisíc kilometrů, online svět jim může být útěchou

Ulice: Mezi Bárou a Brunem visí 9 tisíc kilometrů, online svět jim může být útěchou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vztah Báry a Bruna se před prázdninovou pauzou nedočkal očekávané závěrečné tečky. Může za to Mára, který do Coolny vtrhl v ten nejnevhodnější okamžik. Jak by to asi s nimi nakonec dopadlo? Skončili by u Bruna v bytě? Jen by se políbili? Dlouze by si povídali a vyjevili své city? Z toho všeho bohužel sešlo. To však ještě neznamená, že to mají odpískat. Vždyť city vzkvétají i online!

Kdo by čekal, že se Bruno a Bára navzájem najdou?

Když se tehdy Bruno rozešel s Janou, neboťs ním ona nepočítala ve své budoucnosti a odjela do zahraničí, mohli diváci spekulovat o tom, s kým Bruno asi skončí. Když pak Franta podlehl Skyler a Bára chodila Brunovi plakat na rameno, bylo to jasné. Ti dva si sedli jako kamarádi a mnoho společného budou mít i jako milenci. Bára je úplný opak Jany. To ale neznamená, že by byla nudná. Má své cíle a ambice, navíc je hodná a starostlivá. Přesně takovou spřízněnou duši Bruno potřebuje. Koneckonců Janina extroverze ho přiváděla k šílenství. Jednou se spolu dokonce rozešli,  a to když střípky ze svého života sdílela online. Jenže na to Bruno nebyl zvyklý. A i přesto, že hodnou Dorku s Janou podvedl, u divoké influencerky neskončil. Ta se pak rozhodla úplně jinak a Bruna nechala vyloženě trčet v Coolně. A právě tam potkal Báru.

Bruno není typem, který by naháněl holky. Vztah musí u něj vyplynout. A když se to podaří, stojí to za to. Bára na Brunovi možná obdivuje jeho samostatnost, možná trochu i jeho nesmělost. Není to žádný lev salónů, ale takového by ona asi nestrpěla. Vtipné je, že vlastně přebírá kluka své kamarádky Jany. Co na to Jana Rytířová asi řekne, když se to dozví?

Co by měl Bruno podniknout, aby mu Bára po prázdninách skočila do náruče?

Japonsko bude pro Báru nové. Protože tam jede i jako chůva malého Tedíka, nebude mít o program nouzi. Po večerech se jí přece jen může stýskat, a tak právě tady bude mít prostor Bruno. Bruno, který se o prázdninách nejspíš ani nikam nechystá. Nemá totiž s kým. Kdyby Bára nemusela do Japonska, bylo by to úplně jiné – třeba by už společně plánovali dovolenou. Tak si na svou lásku ještě musejí počkat. Ale dají svému romantickému jiskření konkrétní tvary? Kdo jako první vyjeví své city? Bude to Bára, nebo Bruno? Bylo vidět, že oba nepřízeň osudu zamrzela. Třeba jim ale Japonsko jen prospěje. Online konverzace je sice neosobní, ale co jim zbývá?

Možná se právě skrze online chat a online hovory oba utvrdí v tom, že stojí za to rozvinout vztah. Vztah, za který oba vděčí Frantovi. Kdyby se totiž Franta slepě nezakoukal do Skyler, Bruno by dál Báru považoval za zakázané ovoce. Myslíte, že na ni myslel už předtím, když ještě chodila s Frantou? Nebo se do ní zakoukal až ve chvíli, kdy mu jí bylo po kopačkách líto? Celý jejich nastávající vztah zkomplikovala i skutečnost, že byl Bruno prvním člověkem, který o selhání Franty věděl. O jeho úletu věděl o dost dříve než samotná Bára. Ta mu to naštěstí už odpustila.

Zdroj článku:
  • Autorský text