Ulice: Maty Kristýnu nechce a ta má další důvod o sobě pochybovat

Ulice: Maty Kristýnu nechce a ta má další důvod o sobě pochybovat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Páteční díl Ulice připíše Kristýně na vrub další úzkost. Po překonání své první ataky se znovu sešla s Matym, Petrou a jejím klukem. Doufá, že Matyho zaujme, ale pozoruje u něj, že odpovídá spíše jednostranně. Že by pro něj nebyla dost zajímavá? Zmocňuje se jí další ataka, ale ani přesto svůj boj o tohoto kluka nevzdává. Jenže pak se od Petry dozvídá, že on už někoho má. 

Vítek by potřeboval na svou práci, a hlavně pak na administrativní věci ohledně své firmy klid. Jenže poslední dobou to u něj doma vypadá jako na Václaváku. Kromě Žofky si u něj dělá pohodlí také Žofčin otec, který si ji přijel vyzvednout. Shodou náhod se tam setkává se svou ženou a opět se do sebe pustí jako smyslů zbavení. Celou situaci uklidňuje Žofka a Iva, která pak pana Duška zve na sklenku něčeho tvrdšího. Hlavně u Michala však došlo k výraznému pokroku, a to díky Kaštanovi.

Ten mu víceméně doporučí, ať se k celé situaci s rozchodem postaví jako chlap a ať i nadále funguje pro Žofku jako kamarád. Připomíná mu, jaké peklo musí doma Žofka zažívat, a to Michala maličko probere. Později Žofce nabízí pomoc s telefonem a Žofka bude mít alespoň příležitost se mu omluvit za to, že mu dávala plané naděje. Kdo hádá, že Michal není ten kluk, který se poraženecky stáhne do své ulity, zná tohoto kluka docela dobře. Alespoň něco z toho vyždímal. Teď, když ví, jak chutná odmítnutí, může radit Šimonovi ohledně Valérie. Vypadá to totiž, že ta má o Šimona vážný zájem. 

I přes ataky, které zažívá, Kristýna dále trvá na schůzkách s Matym. Jenže připadá jí, že odpovídá spíše jednostranně. Proto se domlouvá s Petrou a chce po ní jeho číslo. Osobnější kontakt by snad mohl zabrat. Asi mohl, to by to ale Maty nesměl mít rozehrané do více směrů. Později vychází najevo, že Maty tak trochu už někoho má. Pro Kristýnu je to velké zklamání, které zažívá už podruhé za krátkou chvíli. Místo, aby se na odmítnutí dívala objektivně, automaticky vztahuje vinu na sebe.

Jak terapeutka v podání Jitky Schneiderové zasáhne do rodiny Vokálových, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Je nudná a neatraktivní. Určitě skončí nadosmrti sama. Se sebedestruktivními myšlenkami se jí snaží pomoct její máma Blanka. Mimochodem té se konečně vrátila Veronika z Ameriky, a tak mohou celou věc s Kristýnou probrat hezky osobně. Blanka je rozhodnutá své dceři pomoct, a proto jí vyhledává psycholožku. Cestička pro novou tvář Ulice je tímto vyšlapaná a diváci se co nevidět budou moci těšit na herečku Jitku Schneiderovou. 

Už to taky vypadá, že se, co nevidět v Ulici znovu objeví Hynek a v tomhle díle tomu moc nechybělo. Zazvoní zvonek, je to Hynek a Gábina se zvedá, aby mu šla otevřít. Diváci už čekají, jestli padne záběr i na herce Romana Vojtka, který tuto postavu před lety hrál. To se ale ani pro tentokrát nestalo. Zřejmě už herec o spolupráci nemá zájem. Nebo jeho čas zatím nedozrál? 

Zdroj článku:
  • Autorský text