Návrat Brada Pitta k bývalé ženě Jennifer Aniston zůstává jen přáním fanoušků. Herec randí s německou modelkou

Návrat Brada Pitta k bývalé ženě Jennifer Aniston zůstává jen přáním fanoušků. Herec randí s německou modelkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Všímavým Francouzům neunikl přílet americké herecké hvězdy na malé letiště poblíž Paříže. I přes snahu herce zmizet z letiště nepozorovaně s nasazenou rouškou a se slunečními brýlemi na očích, byl odhalen.

A nebyl sám! Společnost mu dělala německá modelka Nicole Poturalski.

Pár odcestoval na jih Francie do Provence, kde má Pitt luxusní usedlost, která páru zajistí dostatek soukromí.

O ženě, kterou Brad skrývá

Nicole má 27 let, narodila se v Německu, ale má polský původ. Říká se o ní, že se domluví pěti jazyky.

V modelingu se objevila ve 13. letech, díky návštěvě v pařížském Disneylandu. Vidět jste ji mohli na obálkách předních světových časopisů s módou jako je ELLE nebo Harper's Bazaar.

Modelka žije kvůli práci střídavě v Los Angeles a v Berlíně. Kdyby se nestala modelkou, nejspíš by studovala na povolání mořské bioložky.

Dle dostupných informací má Nicole malého syna, kterého pojmenovala Emil. Jeho soukromí si jako správná matka střeží, takže bližší informace o něm nejsou. Jen na Den matek na sociálních sítích modelka zveřejnila vzkaz, který její roli matky potvrzuje. O synovi na sociálních sítích žádná stopa není a není známo, kde žije.

Brad mlží

Brad Pitt o své nové lásce stále mlží, možná si nechtěl ještě více komplikovat rozchod s Angelinou, a tak občas novináře zmátl vztahem ke své bývalé ženě Jennifer Aniston. Návrat k ex manželce ale zůstane nejspíše jen přáním fanoušků.

Na povrch se dostávají informace, že Brad s německou modelkou randí už pár měsíců. V listopadu loňského roku spolu byli vyfoceni, jak odchází společně z nedělní mše v Los Angeles.

Vztah jim zřejmě trochu zkomplikovala koronavirová karanténa, kterou Brad trávil v domě, kde žije Angelina s dětmi, aby s dětmi mohl zůstat ve styku.

Tak se necháme překvapit, co vypátrají francouzští lovci senzací a zda se jim podaří pořídit nějaké usvědčující fotografie o Bradově nové lásce.