Příští týden Ulice přinese autonehodu, panický záchvat i havárii ve škole

Příští týden Ulice přinese autonehodu, panický záchvat i havárii ve škole
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Franta si konečně promluví se Skyler, ale jaké reakce se mu dostane, to je otázka. Magda by vztah s Prokopem ráda posunula dál. Manželstvím Karly a Kryštofa naproti tomu otřese provalené tajemství. Kristýnu postihne další panická ataka a Dušková kvůli stresu z rozvodu nabourá.

František pořádně zaskočí Skyler

Skyler dala Františkovi jasné ultimátum. Buď se rozejde s Bárou, nebo nastane konec mezi nimi. Od té doby se jí vyhýbal, a tak usoudila, že už si vybral. Začala mu jako za starých dobrých časů dělat naschvály. Nedokáže zkrátka přijmout, když se věci nevyvíjejí podle jejích představ. Hned začne vymýšlet, jak by se pomstila, a dobře ví, že nejvíc na Frantu platí malý Chris. Odveze proto synka do Krkonoš, škodolibě potěšená, že tím svého bývalého naštve. V pondělí ji ale František překvapí zásadní novinkou. K čemu pak mezi nimi dojde?

Vztah Magdy a Prokopa vyžaduje změnu

Svatba bývalého přítele Magdu přiměje znovu otevřít témata, která Prokopovi nikdy nebyla úplně po chuti. Mladá učitelka však cítí, že je nejvyšší čas posunout se ve vztahu dál. Začne opět uvažovat o společném bydlení – nebo snad o nějakém závažnějším kroku? Bude se chtít vdávat? V každém případě čeká Magdu a Prokopa vážný rozhovor, na který si nevybrali nejvhodnější chvíli. Kvůli havárii musí Prokop strávit noc ve škole. A co je horší, jeho namáhavá práce z posledních týdnů přijde nazmar.

Kryštofovy hříchy z minulosti se znovu připomenou

Po Vánocích to vypadalo, že Vojtovo přání zafungovalo a spory mezi Karlou a Kryštofem se urovnaly. Otázky kolem nevěry mezi nimi ale nadále visí a hrozí je definitivně rozdělit. Kryštof se nedokáže smířit s tím, co mu manželka provedla, a chce znát podrobnosti. Co ji k tomu vedlo? Co jí doma scházelo? Znovu se jí zeptá a tentokrát ji nenechá couvnout před odpovědí. Sám si přitom střeží jistá tajemství a určitě by si nepřál, aby před Karlou vyplula na povrch. Jedno z nich se přesto shodou okolností prozradí. Kvůli čemu se Karla sesype?

Kristýna zkolabuje podruhé

Kristýnina panická ataka všechny vyděsila – o to více, že nikdo netuší, co ji spustilo. Dívka samotná se cítí dobře. Ano, je nejistá kvůli zamlžené budoucnosti a faktu, že dosud nezjistila, co chce v životě dělat. Dokonce poprosila o pomoc Vandu, aby ji prostřednictvím horoskopů nasměrovala na správnou cestu. Jinak si ale vede dobře. Zanechala školy, která jí nepřinášela radost, našla si práci v kavárně a je spokojená, že dosáhla určité nezávislosti. Znovu se ale dostane do situace, která vyvrcholí zákeřným záchvatem. Co přesně ho vyvolá a jak vážný bude tentokrát?

Dušková se vybourá v autě

S nepříjemnými hádkami rodičů se Žofka pokouší vyrovnat už delší dobu. Situace doma se značně zhorší poté, co táta začne řešit spory soudní cestou. Tím Duškovou rozruší tak, že cestou k právničce nabourá a skončí v nemocnici. Žofce nezbývá než znovu hledat azyl u Klímových, což nebude snadné, protože zklamaný Michal z její přítomnosti není dvakrát nadšený. Dokáže polknout hrdost a pomoct kamarádce v nouzi, nebo se vůči ní zachová chladně?

Podpoří Michal Žofku, nebo se na ni vykašle? Zdroj: TV Nova