Survivor Česko & Slovensko: Výměna hráčů, trapná snaha Veroniky a vyřazení člověka, který chtěl hrát

Survivor Česko & Slovensko: Výměna hráčů, trapná snaha Veroniky a vyřazení člověka, který chtěl hrát
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
U Titánů se stále řeší hráči, které si chce kmen vzít k sobě. Rozhodli kluci a holek se moc neptali. Když došlo na věc, všechno bylo jinak. U Lovců si Veronika vzala do hlavy, že všechny přechytračí. Na pomoc si vzala Bandurka a rozehráli podivnou hru, která má Bandurkovi přihrát Filipovu polovinu imunity.

Povedená dvojice je však spíše k smíchu, protože Veronika je hodně špatná lhářka, a tak si ji sice každý vyslechne, ale nikoho nepřesvědčí. Přijde jim divná a pod vlivem Bandurka. Filip už pochopil, že Bandurko se dožaduje imunity, protože přinesl nápovědu, ale rozhodně nemá v úmyslu mu imunitu dát.

Výměna hráčů

Ještě, než se kmeny pustily do souboje o imunitu, tak došlo k výměně hráčů. Všechno neproběhlo úplně tak, jak bylo v plánu. Kluci z kmene Titánů se rozhodli pro holky. Policistka Kristýna a vysportovaná Jana se jim zdály dost užitečné k tomu, aby posílily kmen, ale nepředstavovaly pro ně nebezpečí, že by jim v jejich mužském světe mohly konkurovat. Jenže po volbě Kristýny si Lovci přetáhli Piráta a Mikýře k sobě a mužský hlas byl u Titánů oslabený. Osazenstvo se tedy na poslední chvíli rozhodlo, že potřebují nahradit mužskou sílu a místo Jany se u Titánů ocitl Tomáš.

Nejvíce byl z výměny nešťastný Márty, který měl v Pirátovi a Mikýřovi duševní oporu. Pirát u něj nechal svou polovinu imunity, aby mu zajistil nějakou jistotu. Všichni čtyři vyměnění hráči se dozvěděli neradostnou zprávu, že na kmenové radě nebudou mít individuální imunitu.

Souboj o kmenovou imunitu

soustředěná Jana
soustředěná Jana | Zdroj: TV Nova

Parkur s přenášením pytlů s kostkami byl složitý tím, že si kmeny musely postupně skládat visutý most. Yenifer Titánům část mostu shodila, ale nakonec se jim podařilo ztrátu vyrovnat. Není to poprvé, co se influencerka zrovna nepředvedla, ale nikomu z kmene to ještě nedochází a stále ji považují za silnou hráčku, které věří.

Poslední část soutěže byla zapeklitá a stavěla se věž z kostek. Jak už se stává tradicí, Lovci byli přece jen šikovnější a imunita šla k nim.

Titáni a individuální imunita

Soutěže o individuální imunitu jsou trochu jednotvárné, a tak se zase držel balonek na plošině na tyči. Nejdéle vydržela Kristýna, a protože se u Titánů ještě neohřála, byla za výhru ráda. Zároveň musela najít způsob, jak se sladit s kmenem, když bude volit hráče do duelu.

Nováčci se rychle zabydleli

Mikýř měl opět své filozofické proslovy, ale oba s Pirátem museli přiznat, že Lovci si vybudovali mnohem lepší zázemí a že na rozdíl od nich se o svůj domov pěkně starají.

Lovci se od Piráta dozvěděli, jak to bylo s tou Veroničinou imunitou a jen se jim potvrdilo, že je lhářka. Vypadá to, že u Lovců se rodí nová silná aliance. Filip, Jakub a Jana k sobě přibrali Piráta a Mikýře. Veronika ovšem žije v představě, že všichni jsou naprosto fascinovaní jejím příběhem o polovině imunity, kterou někde zahrabala a vzhlíží k ní jako k nejchytřejší hráčce s vítěznou strategií. Jana se musela po jejím divadelním představení smát.

I u Titánů je živo. Příchod Tomáše je trochu probral a všichni začali zvelebovat své zázemí. Samozřejmě se také řešilo, co bude na kmenovce. První nápad byl, udělat dívčí duel s neoblíbenou Denčou a se slabou Ivanou. Nakonec to bylo ale jinak.

Denisa a Ivana
Denisa a Ivana | Zdroj: TV Nova

Kmenová rada – 19. den

Denisa o sobě sice tvrdí, že je přátelská, ale po prvním duelu nedokázala lidem ve svém okolí vysvětlit, že volila tak, jak se domluvila s Yenifer a ta z ní nakonec udělala lhářku a manipulátorku. Důvěru kmene se jí nepodařilo získat a s nominací do duelu tak trochu počítala. Paradoxem je, že jde o jednu z mála hráček, která si hru užívá a nefňuká, že ji chybí komfortní bydlení.

Nakonec si čtyři hlasy v duelu vysloužil Martin Carev, který prostě do party svalovců nezapadl. Kristýna nechtěla dělat ve své nové rodině revoluci, a tak do duelu poslala Denisu, která měla na kmenové radě tři hlasy. Ivaně se dvěma hlasy se vysněný odchod domů oddálil.

Logická hra v duelu sedla Martinovi, a tak Denisa svou pochodeň uhasila.

Zdroje článku: