Nové účesy v Ulici a názory diváků. Na některých postavách nenechali diváci nit suchou

Nové účesy v Ulici a názory diváků. Na některých postavách nenechali diváci nit suchou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Podzim v Ulici se nesl ve znamení změny účesu hned u několika hlavních postav. Ne vždy to však byla změna k lepšímu, alespoň na některých postavách nenechali diváci nit suchou. A co si o nových účesech Ingrid nebo Magdy myslíte vy? 

Ingrid vypadá jako z pasťáku 

Asi nejdrsnější komentáře si za svou změnu účesu odnesla postava Ingrid, která změnila svůj účes poměrně nedávno. Vlasy, které měla pod uši a které jí moc slušely, výrazněji zkrátila. Trefa do černého to však rozhodně nebyla. Diváci říkají, že s účesem o dost zestárla, ztratila svůj pověstný šmrnc a vypadá prý jako z pasťáku. Možná ale nic není ztraceno, vlasy mají přece jen schopnost růst.

A možná, když je Ingrid upraví o něco lépe, bude jí účes slušet o něco více. Spíše než nad účesem však diváci aktuálně přemýšlejí, jestli vůbec budou mít možnost Ingrid ještě vidět, když teď uraženě odjela do Málkova. Na základě toho už se rozpolcený Lumír stačil rozejít s Kateřinou a celá situace se dost vyhrotila. Vypadá to, že u Nyklů bude zase živo. Ale bude to diváky ještě vůbec bavit? Je to pořád dokola. 

Magda prý vypadá jako stará mladá...

Ani nad Magdinou změnou účesu divákovo srdce nezaplesalo. Hlavně milovníci delších vlasů u Magdy hodně zaplakali. Zničehonic se je totiž Veronika Čermák Macková rozhodla zkrátit a teď je má sotva pod uši. Že by jí úprava delších vlasů komplikovala rána?

Možná chtěla pouze změnu. Když chcete něco změnit, účes je většinou první na řadě. Na rozdíl od Ingrid Magda novým účesem omládla a kdekdo by jí hádal dokonce i teenagerovský věk. 

Se změnou účesů se v Ulici roztrhl pytel. Po Márovi, který se zbavil svého drdolu, účes změnila také Ingrid nebo Magda. Magda už tedy nepatří mezi dlouhovlásky Ulice a prvenství drží nejspíš Gábina, po ní Kristýna, Skyler nebo Veronika Maléřová.

Ingrid změnila účes
Zdroj: TV Nova | Ingrid změnila účes

Další účesy, které v Ulici vzbuzují reakce 

Na hraně to se svým účesem u diváků má také Adam, který podle nejhoršího komentáře prý vypadá jako žalud. On je však se sebou momentálně spokojený. Chodí s Jarkou, o což dlouho usiloval, a už se jim dokonce podařilo jeho mámě říct, že spolu budou tančit.

Její reakce je mile překvapila. Mezi postavy, které si na svém vzhledu dávají záležet a kterým to vždycky moc sluší, patří bezesporu Gábina Pumrová se svou dlouhou a vždy upravenou hřívou. V jejím závěsu se pak drží Skyler se svými dlouhými kudrnami. A dlouhé vlasy lze obdivovat u Kristýny, která hodně dává na přirozený vzhled.

Ukazuje se, že Ulice není jen rodinným seriálem, nýbrž i přehlídkou nejrůznějších účesů. Ostatně prvenství, co se účesu týče, drží také postava Věrky Marečkové. Jako jediná postava v Ulici má totiž paruku, kterou si u scenáristů sama prosadila. K Věrce prý tento účes sedí dokonale. 

Zdroj článku:
  • Autorský text